❌İndirim Bitti! Vatan 16 Mayıs Sistemi Amd R5 7500f - Rx 9060 Xt 16gb - 42999 ₺

hocam ben sistemi aldım neden amd kart istemediğinizi sorabilirmiyim kullanım açınızdan dolayı mı yoksa sadece amd olduğu için mi ben de aslında amd kartlara mesafeli yaklaşıyordum ama bu fırsatı kaçırmak istemedim
Yeni gördüm yazınızı. Ben güvenemiyorum sadece çünkü çok sorunları oldu eskilerde vs. bu yıllar içinde güvensizlik yarattı. Onun dışında benim oynadığım 1-2 eski oyun var aktif olarak onlarda da AMD kartın sıkıntı yarattığını biliyorum arkadaşlarımdan o yüzden istemiyorum. + olarak da NVIDIA yazılım açısından planlarında güzel şeyler görünüyor o yüzden NVIDIA bekliyorum. Bu fiyat bandında 5060ti 16gb sistem gelecek ben inanıyorum :D Elbet bir gün

Bu arada sistem hala satın alınabiliyor. Çok rağbet gördüyse demek ki depoları boşaltıyorlar.

Ben bu sistemi almak istiyorum ama sistem montajlımı geliyor yoksa bizmi montajlıyoruz vatan bilgisayar montajı kaldırdı diye biliyorum pek tecrübem olmadığı için toplayabilirmiyim emin değilim acaba aldıktan sonra vatan bilgisayara götürüp toplatabilirmiyim bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?

Ben bu sistemi almak istiyorum ama sistem montajlımı geliyor yoksa bizmi montajlıyoruz vatan bilgisayar montajı kaldırdı diye biliyorum pek tecrübem olmadığı için toplayabilirmiyim emin değilim acaba aldıktan sonra vatan bilgisayara götürüp toplatabilirmiyim bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
Siz montajlıyorsunuz. Bazı yerler topluyormuş bazıları toplamıyormuş. Arayıp öğrenmeniz lazım. Ayrıca toplamak çok kolay internette zibilyon tane video var artık.

+ olarak bu Vatan sabah sistem paylaşacak mı bilen var mı? Bu arada sistem hala satın alınabilir durumda.

Siz montajlıyorsunuz. Bazı yerler topluyormuş bazıları toplamıyormuş. Arayıp öğrenmeniz lazım. Ayrıca toplamak çok kolay internette zibilyon tane video var artık.

+ olarak bu Vatan sabah sistem paylaşacak mı bilen var mı? Bu arada sistem hala satın alınabilir durumda.
Paylaşmayabilir Gaming haftası demişti hafta bitti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Montajsız geliyor, şubeler normalde yardımcı olmalı yani vatan öyle diyor ama şubeler uğraşmak istemeyebiliyor. Siz yine de tenha vakitte gidip talep edin büyük ihtimalle geri çevirmezler.

İntel işlemci hiç alasım yok da iyisi gelirse o zaman düşünülür.
Niye ki? Daha stabil daha çok çekirdeği var ağır işlerde çok avantajlı oyun performansı da rakip AMD ile neredeyse aynı. Çok sık işlemci değiştiririm veya 3D işlemci alırım dersen AMD o zaman mantıklı olabilir ama o durumda da F/P bir sistemde olacak giriş seviyesi anakart buna izin vermez anakarta ekstra para harcaman gerekir.

Geri