SeNNurki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 732
5 senenin sonunda tuşlar mı basmamaya başladı yoksa sesten kafayı yiyip senmi bıraktın - seni 5.senede durduran neydi ölü kulaklarınmı5 sene kullandım...
5 senenin sonunda tuşlar mı basmamaya başladı yoksa sesten kafayı yiyip senmi bıraktın - seni 5.senede durduran neydi ölü kulaklarınmı5 sene kullandım...
klavyenin pcb bozuldu XD5 senenin sonunda tuşlar mı basmamaya başladı yoksa sesten kafayı yiyip senmi bıraktın - seni 5.senede durduran neydi ölü kulaklarınmıdjkhasgdjhsa
tek seferde fazla lvl atlamışsınklavyenin pcb bozuldu XD
şu an atk rs7deyim çok rahatladım
Mavi switch kalmış sadece ondan sipariş edebildim. O kadar mi kötü yanı? İade etmeli miyimEkstra 250 TL indirim uyguladı, şu fiyata almış oldum sizce iyi mi?![]()
Hocam fikrin neBircok kisi icin sari switch oyunlarda kullanima daha uygun. Ama fiyat guzel, bence bu fiyata mavisi de ozellikle kirmizisi da alinabilir, membrane klavyeler benzer fiyatta.
mavi switch kullanmadım ama bence bu fiyata iade etmeEkstra 250 TL indirim uyguladı, şu fiyata almış oldum sizce iyi mi? Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mavi switch kalmış sadece ondan sipariş edebildim. O kadar mi kötü yanı? İade etmeli miyim
Eyvallah hocammavi switch kullanmadım ama bence bu fiyata iade etme
Bunun switchleri değişebiliyor mu hocam pekimavi switch kullanmadım ama bence bu fiyata iade etme
hotswapmış yani evet değiştirilebilirBunun switchleri değişebiliyor mu hocam peki
Klavye bağırıyor resmen, ben mavi switch almazdım ama bu fiyata gideri var.mavi aldımda pişman ettirirmi switch ile keycap için aldım
Hot-swap klavye için 577 Lira çok iyi fiyat, iade etme bence.Ekstra 250 TL indirim uyguladı, şu fiyata almış oldum sizce iyi mi? Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mavi switch kalmış sadece ondan sipariş edebildim. O kadar mi kötü yanı? İade etmeli miyim
Emin olamamistim herkes mavi switchi kötüleyinceHot-swap klavye için 577 Lira çok iyi fiyat, iade etme bence.