MasterTech
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
Bircok kisi icin sari switch oyunlarda kullanima daha uygun. Ama fiyat guzel, bence bu fiyata mavisi de ozellikle kirmizisi da alinabilir, membrane klavyeler benzer fiyatta.
bende blue switchli şundan var fazla uğraşınca dokunuyor cidden klavyede düşününce sinirlendirtir. kulaklık taksanda etrafta herhangi biri 10 dk dan dazla dayanmaz ama fiyatı çok uygun membran fiyatına mekanik.Klavye iyi mi benim de hevesim var blueya kulaklık taktığımdan çokta duymuyorum zaten ama genelde 700 bandında mekanik hiç görmemiştim bir de red bitmiş sanırım sadece blue kalmış
Şu an membran kullanıyorum mekaniğe geçmek istiyordum 2-3 aydır uyguna beni arkadaşlarla oynarken idare etsin basarken de iyi hissiyat versin yeterli odam da tek oluyorum genelde o yüzden sıkıntı olmaz gibi aldım vallahi umarım güzeldir çocukken yaşayamamıştım şimdi yaşayayım baribende blue switchli şundan var fazla uğraşınca dokunuyor cidden klavyede düşününce sinirlendirtir. kulaklık taksanda etrafta herhangi biri 10 dk dan dazla dayanmaz ama fiyatı çok uygun membran fiyatına mekanik.
Alıntıyı görüntüle
elde hiç mekanik yoksa bu fiyata bedava alman iyi olmuş zaten her klavye arayışında olan blue switchin haşin sesine maruz kalacak en azından erkenden yaşayacaksınŞu an membran kullanıyorum mekaniğe geçmek istiyordum 2-3 aydır uyguna beni arkadaşlarla oynarken idare etsin basarken de iyi hissiyat versin yeterli odam da tek oluyorum genelde o yüzden sıkıntı olmaz gibi aldım vallahi umarım güzeldir çocukken yaşayamamıştım şimdi yaşayayım bari
Farklı birkac switch kullandım. En sonunda vardığım sonuç ucuz tactile rubber dome hiç de kötü değil aslında ama biraz iyisi olması lazım feedback alabilmek için basarken. Microsoft comfort keyboard 2000 'i ilk aldığımda da sevmiştim, bugün hala çok hosuma gider.bende aynı durumu yaşadım çok hevesle mavi switch aldım ama belli bir noktadan sonra kaldırdım bir köşeye attım çok kafa ağrıtıyor kesinlikle red alın
Mavi switchi şöyle anlatayım. Hayatında sadece bir renk switch kullanacaksan mavi alırsın. Bir kere mavi aldıktan ve deneyimledikten sonra da sessiz olan bi switche geçiş yaparsıben seesiz klavye istiyorum bu sessiz midir.
Bunu alanın zaten pahalı switch ile işi olmazBunlara sadece ucuz switchler takıkabiliyırmuş sanırım outemu falan gemini öyle dedi
mavi switch düşmanımın klavyesinde bile olmasınMavi switchi şöyle anlatayım. Hayatında sadece bir renk switch kullanacaksan mavi alırsın. Bir kere mavi aldıktan ve deneyimledikten sonra da sessiz olan bi switche geçiş yaparsın :d
5 sene kullandım...bende blue switchli şundan var fazla uğraşınca dokunuyor cidden klavyede düşününce sinirlendirtir. kulaklık taksanda etrafta herhangi biri 10 dk dan dazla dayanmaz ama fiyatı çok uygun membran fiyatına mekanik.
Alıntıyı görüntüle