Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

içindeki v3ü almış yerine elindekini koymuş onun bunun evladı :D
çok değişik bir seviye hırsızlık hikayesi yemin ediyorum hırsız hırsızlamaya gitmiyor ayağına geliyor kafayı yersin.

2 tane viper 3 pro aldım yeni gibi. her yeri leke yırtık geldi
deponunda cılkı cıkmış bir şey alınmaz artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok değişik bir seviye hırsızlık hikayesi yemin ediyorum hırsız hırsızlamaya gitmiyor ayağına geliyor kafayı yersin.
işin komik kısmı bu koyduğu mouseyide yuksek ıhtımal amazondan almıştır :D

deponunda cılkı cıkmış bir şey alınmaz artık

işin komik kısmı bu koyduğu mouseyide yuksek ıhtımal amazondan almıştır :D
devamlı model büyütmüş :D lavuk

içindeki v3ü almış yerine elindekini koymuş onun bunun evladı :D
İnsanlarda ne cesaret var. Ben 3 tane stanley termos aldım. İade edeceğime en ezik kapağı atıp öyle iade edeyim mi acaba diye kaç gündür düşünürken adamlar ürünü komple değiştiriyor :D

Henüz elime gelmedi ama Flydigi Apex 5 kullanıp övmeyen yok gibi bir şey

Gamesir G7 Pro geldi beyler 5676 TL. (Normali 6K)
Apex 5 düşünüyorum da pahalı geldi cyclone 2 düşünce etiketlerseniz sevinirim

Amazondan 2. El azoth extreme aldım. Düz azoth çıktı kutudan. İşin garibi 25 eylül 2025 te birisi rezalet başlığu altında bu klavyenin fotoğrafını çekip bana bu geldi demiş incelemelerden bakabilirsiniz. Klavyenin arkasındaki yuvarlak lekesine kadar vardı. Adamlar bile bile satıyor depoda bu tarz ürünleri :D eylülde extreme kutusundan çıkan azoth klavyeyi 2026 mayısta bana gönderdiler

Amazondan 2. El azoth extreme aldım. Düz azoth çıktı kutudan. İşin garibi 25 eylül 2025 te birisi rezalet başlığu altında bu klavyenin fotoğrafını çekip bana bu geldi demiş incelemelerden bakabilirsiniz. Klavyenin arkasındaki yuvarlak lekesine kadar vardı. Adamlar bile bile satıyor depoda bu tarz ürünleri :D eylülde extreme kutusundan çıkan azoth klavyeyi 2026 mayısta bana gönderdiler
Hocam sanırım amazon depo da birine itelemeye çalışıyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,205
Üyeler
196,915
Son üye
Poyrazz09
Geri