Yeni yaşandı, farklı sim taktığımda çalışıyor cihaz. 2. Simde de çalışmadı. Farklı telefona taktığımda da sorun olmuyor. Yani sadece bir sim için aynı sorunu alıyorumYeni mi yaşadın bu sorunu ? önceden çalışıyor muydu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eğer öyleyse sim 1 4 aylık süresi dolmuş demektir , her sim için 4 aylık kullanım hakkın var
Sim 2 yi kullanarak sorunu çözebilirsin
Türk telekom, denedim onu da, müşteri hizmetlerini aradım btk ile görüşün dediCihazı 5g den 4g ye alarak deneyebilir misin ?
Ayrıca hangi operatörü kullanıyorsun ?
Yurt dışı hocamtelefon yd da senın mı haberın yok acaba
Farklı sim kart çalışıyor hocam klonlamada o da çalışmazdıCihaz klonlanmış olabilir. Oglumun sim kartı akilli saatinde calismiyordu. E devletten kontrol ettim cihaz klonlanmis yaziyordu. Daha sonra fatura ile ilgili kuruma basvurdum sadece oglumum sim kartiyla calisacak sekilde tekrar acildi. Imei drn kontrol edin
Denedim hocam yine olmadıTürk telekom uygulamasına girip alt taraftaki işlemler kısmından , hat ayarlarına tıklayıp hat resetleme ile resetleyip deneyebilir misin ?
Resetleme işleminden sonra telefonu kapat hattı sim 2 ye al hocam o şekilde tekrar dener misin
Son seçenek olarak düşünüyorum hocamSim'i yenisi ile değiştir.