Sim Kartım Kendi Cihazımda Çalışmıyor

thecedyt

80+
Reaksiyon skoru
3
Sim kartımı farklı cihaza takıyorum çalışıyor, farklı simi kenci cihazıma takıyorum çalılışıyor. Yani kendi sim kartım sadece kenci cihazımda çalışmıyor sorunu bulamadım yardımcı olur musunuz? Cihaz yurt dışı. S24 U

Yeni mi yaşadın bu sorunu ? önceden çalışıyor muydu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer öyleyse sim 1 4 aylık süresi dolmuş demektir , her sim için 4 aylık kullanım hakkın var

Sim 2 yi kullanarak sorunu çözebilirsin

Yeni mi yaşadın bu sorunu ? önceden çalışıyor muydu

Eğer öyleyse sim 1 4 aylık süresi dolmuş demektir , her sim için 4 aylık kullanım hakkın var

Sim 2 yi kullanarak sorunu çözebilirsin
Yeni yaşandı, farklı sim taktığımda çalışıyor cihaz. 2. Simde de çalışmadı. Farklı telefona taktığımda da sorun olmuyor. Yani sadece bir sim için aynı sorunu alıyorum

Cihazı 5g den 4g ye alarak deneyebilir misin ?

Ayrıca hangi operatörü kullanıyorsun ?

telefon yd da senın mı haberın yok acaba

Cihaz klonlanmış olabilir. Oglumun sim kartı akilli saatinde calismiyordu. E devletten kontrol ettim cihaz klonlanmis yaziyordu. Daha sonra fatura ile ilgili kuruma basvurdum sadece oglumum sim kartiyla calisacak sekilde tekrar acildi. Imei drn kontrol edin

Cihazı 5g den 4g ye alarak deneyebilir misin ?

Ayrıca hangi operatörü kullanıyorsun ?
Türk telekom, denedim onu da, müşteri hizmetlerini aradım btk ile görüşün dedi

telefon yd da senın mı haberın yok acaba
Yurt dışı hocam

Cihaz klonlanmış olabilir. Oglumun sim kartı akilli saatinde calismiyordu. E devletten kontrol ettim cihaz klonlanmis yaziyordu. Daha sonra fatura ile ilgili kuruma basvurdum sadece oglumum sim kartiyla calisacak sekilde tekrar acildi. Imei drn kontrol edin
Farklı sim kart çalışıyor hocam klonlamada o da çalışmazdı

Türk telekom uygulamasına girip alt taraftaki işlemler kısmından , hat ayarlarına tıklayıp hat resetleme ile resetleyip deneyebilir misin ?

Resetleme işleminden sonra telefonu kapat hattı sim 2 ye al hocam o şekilde tekrar dener misin

Türk telekom uygulamasına girip alt taraftaki işlemler kısmından , hat ayarlarına tıklayıp hat resetleme ile resetleyip deneyebilir misin ?

Resetleme işleminden sonra telefonu kapat hattı sim 2 ye al hocam o şekilde tekrar dener misin
Denedim hocam yine olmadı

Geri