Sade Kasa+Psu Onerisi 10-15k Arasi Butce

Clayman

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
15000
Sessizlik, iyi hava akisi ve mumkunse sadelik aradiklarim. Akvaryum veya rgb derdim yok ama bu modeller daha sessiz olur, hava akisi iyi olur derseniz olsa da olur butce dahilinde. Kimi ucuz kasalarda 7 fan var kimisinde 4 ama daha tuzlu fiyatlari. Daha fazlasi her zaman daha iyi midir yoksa stok fanlar kalitesiz mi olur bunlarda? Eger azsa ayrica fan almak gerekir mi? Daha fazla gurultuye sebep olur mu gibi sorularin icinden cikamadim acikcasi.
MSI X870E pro gaming, 9800x3d var, gpu 5070ti yada 9070xt olacak henuz almadim. Sogutucu phantom spirit 120SE dusunuyorum.

Sessizlik, iyi hava akisi ve mumkunse sadelik aradiklarim. Akvaryum veya rgb derdim yok ama bu modeller daha sessiz olur, hava akisi iyi olur derseniz olsa da olur butce dahilinde. Kimi ucuz kasalarda 7 fan var kimisinde 4 ama daha tuzlu fiyatlari. Daha fazlasi her zaman daha iyi midir yoksa stok fanlar kalitesiz mi olur bunlarda? Eger azsa ayrica fan almak gerekir mi? Daha fazla gurultuye sebep olur mu gibi sorularin icinden cikamadim acikcasi.
MSI X870E pro gaming, 9800x3d var, gpu 5070ti yada 9070xt olacak henuz almadim. Sogutucu phantom spirit 120SE dusunuyorum.

Çok güzel kasa + sessiz psu.

PSU gayet iyi gibi tesekkurler. Kasa acisindan
su videoda 8:15-9:40 arasi bahsettikleri biraz dusundurttu. Akvaryum kasalarin yan fanlari turbulans yarattigi icin daha verimsiz ve bu yuzden daha fazla fan'a ihtiyac duydugunu bu da daha fazla bos yere gurultu demek heralde ve kule tipi sogutucularin kasalarinin onden girisli olmasi gerektigini soyluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,212
Üyeler
196,915
Son üye
kuWarsy
Geri