Spacee
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
ben şöyle bi sistemi 35bin verdim, örnek olması içinAlıntıyı görüntüle arkadaşlar özellikleri şöyle olan bi sistemle takasa giricem 42.000 fiyat yazmış ederi bu mudur?
![]()
Yahel ROW V1 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9060 XT 8 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Yahel ROW V1 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9060 XT 8 GB | 512 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Şu sistemi tercih etsen daha mantıklı, ikinci el bir sisteme ve bileşenleri seneler öncesinde iyi olan bir sisteme o parayı verme.
Yanına da şöyle bir monitör al https://www.incehesap.com/aoc-27g50...eesync-fast-ips-oyuncu-monitoru-fiyati-87639/
vallaha tek tek parça bilgim yok pek fazla, ama bende motor var onla takasa girecek, o yüzden ederi nedir alsam bi süre sonra kaça bırakırım onu sormak istedim daha çok, teknik detayları aşırı önemli değil benim içinben şöyle bi sistemi 35bin verdim, örnek olması için
amd r5 7500f , sıfır
asus b650m a wifi 2 , sıfır ayarında 2el
goodram 1x16 6000mhz , sıfır
1tb m.2 ssd, sıfır ayarında 2el
rtx3060 12gb, sıfır ayarında 2el
120m sıvı sogutma , sıfır ayarında 2el
argb ışıklı, pwm fanlı mesh kasa, sıfır
xpg 650w psu vardı, sıfır ayarında 2el
Aldıktan hemen sonra hemen satma fikrin olursa aynı fiyata satma garantin yok, illaki alan kişi pazarlık yapacak hemen satılmayacak ama kullanacaksan makul bir takas gibi duruyor.vallaha tek tek parça bilgim yok pek fazla, ama bende motor var onla takasa girecek, o yüzden ederi nedir alsam bi süre sonra kaça bırakırım onu sormak istedim daha çok, teknik detayları aşırı önemli değil benim için