Bu Satıcıdan Taksitli Pxn Vd4 Alınır mı?

6 taksite uygun bir kart varsa Amazon'dan almak daha mantıklı. Hem daha ucuz hem de Amazon 30 gün boyunca koşulsuz şartsız iade imkanı sunuyor.

satıcı bu emin olamadım

İdefixteki satıcı da gaming gen ile aynıydı. ben oradan aldım 5 taksit ziraat

satıcı bu emin olamadım
Bu satıcı konsol dükkanı. 6-7 ay önce Moza R3 aldım fabrikasyon arızalı çıktı ama ücret iadesi yapmamakta direndiler. Hepsiburada'yı sıkıştırıp iade alabilmiştim. Amazon kendi satıcı değilse iade konusunda çok bir şey yapamıyor.

Alacaksanız en ucuz olan Blackbox'tan alın ya da Gaming.gen(BetaPlus) satıcı olan ilanlardan alın. İdefixten de alsanız kendi sitelerinden de alsanız iadeye Gaming.gen karar verecek. O yüzden neresi ucuzsa ordan alın.

BetaPlus Gaming.gen zaten...
İdefixde kullanılmış ürün yollanmış sanırım biri kendisine öyle ürün geldiğini söyleyip düşük puan vermiş ondan sordum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Advocate sizde vd6 var sanırım yorumlarınızda görmüştüm memnun musunuz cihazdan? Vd4 ile vd6 arasında kaldım birini alacağım ama karar veremedim. Ets ile forza5 oynayacağım ilerde cihaz sararsa ralli de denemeyi düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz fiyat olarak ikiside uygun bana.

İdefixde kullanılmış ürün yollanmış sanırım biri kendisine öyle ürün geldiğini söyleyip düşük puan vermiş ondan sordum hocam

@Advocate sizde vd6 var sanırım yorumlarınızda görmüştüm memnun musunuz cihazdan? Vd4 ile vd6 arasında kaldım birini alacağım ama karar veremedim. Ets ile forza5 oynayacağım ilerde cihaz sararsa ralli de denemeyi düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz fiyat olarak ikiside uygun bana.
Gaming.gen arada yapıyor bunu. Ama bazı kullanıcılar da kullanılmış ürün mü değil mi aradaki farkı bilmeden iade ediyor. Mesela ben aldığımda direksiyonun arkasında koruyucu sticker vardı ama şuanki VD4'lerde yokmuş. Bu açılmış ürün demek değil fabrikadan böyle çıkıyor artık. Ayrıca bu ürünler gümrükte de açılıyor onu herkes göz ardı ediyor.

Ben 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Drift yapmadığım için ve benim oynadığım oyunlarda tork önemli olduğu için VD6 seçtim. Ancak VD6 Simracing odaklı optimize edildiği için drift konusunda VD4'e göre yavaş topluyor. Önceliğiniz driftse VD4 bakın. Tork ve daha fazla ffb detayıysa VD6.

@Advocate Şöyle diyeyim geçmişte logitech g29 kullandım 7 ay kadar muhtemelen bayağı bir fark hissedeceğim. Genelde ets ve forza yı oynayacağım ama ralli tarzı oyunları da denemek istiyorum. Aradaki fiyat farkını vermediğim için ilerde üzer mi ona karar veremedim.

Şöyle diyeyim geçmişte logitech g29 kullandım 7 ay kadar muhtemelen bayağı bir fark hissedeceğim. Genelde ets ve forza yı oynayacağım ama ralli tarzı oyunları da denemek istiyorum. Aradaki fiyat farkını vermediğim için ilerde üzer mi ona karar veremedim.
Hayır üzmez. G29'dan sonra V10 Pro bile uçak gibi gelecekken VD4 size uzay teknolojisini yaşatır 😄 VD6 ile tork farkını hissedeceğinizi düşünüyorum çünkü daha önce uzun süre Direct Drive deneyiminiz yok.

hocam modellere baktım da vd4 de 21cm vd6 da 28cm direksiyon varmış direksiyonu daha küçükmüş. Arkadaki direksiyon bağlantı kısmı standart mı acaba bilginiz varmı?

hocam modellere baktım da vd4 de 21cm vd6 da 28cm direksiyon varmış direksiyonu daha küçükmüş. Arkadaki direksiyon bağlantı kısmı standart mı acaba bilginiz varmı?
Hocam yanlış bakmışsınız. Yapay zekaya fln mı sordunuz? Benim VD6'nın direksiyonu ile VD4'ün direksiyonu birebir aynı ve 28 cm.

Farklı direksiyon seçenekleri de mevcut.

Hayır hocam direkt gelbura nın sitesinde yazıyor ürün sayfalarında

IMG_7841.webp
IMG_7842.webp

Geri