❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

benim youtube premiumun yıllığı bitiyordu iyi denk geldi :D yıllık youtube 800 tl ben bunu 280 TL'ye almış olacağım örnek olarak
Nasıl kar etcez ki bundan napıcaz mesela bu kartlarla

1779147674238.webp

havale ilk seferde direkt onayladi 2 kere daha aldim yarim saattir onaylanmasini bekliyorum insallah para arada gitmez
Bende ondan korkuyom karı kedi yüklemeyelim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler bunun bi ilmi yok mu gir çık çek bırak her şeyi denedim zorlamıcam artık

garanti ile sorunsuz alabildim 10 tane 25 lik patlattım

Havale oluyo bu gidişle 5 yıllık sanal hayatı garantiye alcam

1:51 de parayi attim 1:53 de mail geldi diger parayi 1:54 de attim hala mail yok
Hocam kontrol et butonuna tıkladınmı

Ben sürekli ona tıkladım

Satın almadan önce mutlaka okuyun!

Netflix, yt premium bu tarz şeyler için alıyorsanız ALMAYIN! Neden mi? Çünkü - Nays gibi, Enpara gibi (banka uygulamaları basit herkes açabilir) Yüzde 50 cashback alıyorsunuz zaten. Aylık almak daha mantıklı uğraşmadan. Başka şeyler için değerlendirebilirsiniz örnek: Tinder üyeliği, Dil öğrenme, Capcut editleme, Chatgpt-Gemine Premium, gibi şeyler alın alacaksanız. Diğer türlü şeyler mantıklı değil.

Satın almadan önce mutlaka okuyun!

Netflix, yt premium bu tarz şeyler için alıyorsanız ALMAYIN! Neden mi? Çünkü - Nays gibi, Enpara gibi (banka uygulamaları basit herkes açabilir) Yüzde 50 cashback alıyorsunuz zaten. Aylık almak daha mantıklı uğraşmadan. Başka şeyler için değerlendirebilirsiniz örnek: Tinder üyeliği, Dil öğrenme, Capcut editleme, Chatgpt-Gemine Premium, gibi şeyler alın alacaksanız. Diğer türlü şeyler mantıklı değil.
Bu yüzde 65 veriyo

ben olur da lazım olur diye aldım 150tlye 450 tl çektim kalsın konu sahibine teşekkürler

Ben sürekli ona tıkladım
yarim saattir basiyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,149
Üyeler