Soğutucu yok.Exceria plus G2 2tb var bende.. sanırım 2 yılda %4 düştü ve şuan 96.
Soğutucusuz kullanmadım ama
Senin SSD de sogutucu varmı
Evet hocam benimkide birazcık sıcak çalışıyorg2 ısınan model. Kronik sorunları var yoğun kullanıyorsun sanırım
bende de exercia var sendeki gibi hızlı düşüyor sağlığı kronik gibi bişey bu durum yapacak bişey yokKioxia Exercia G2 1TB SSD'im var. Son zamanlarda sağlığım çok hızlı düşmeye başladı gibi hissediyorum bu değerler normalmi?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yazdığın veriye bağlı sağlığı azaltır bu uygulamalar, yoksa SSD nin komponentlerini falan analiz edip vermiyor o değeri. Üretici nasıl programladı ise o yazma ömrüne gelince sağlık %0 olur bu da SSD kötü durumda demek değil tam olarak, duruma göre bir o kadar daha veri yazılabiliyor o disklere. Bazen de sağlığı %70 olan SSD aniden bozuluyor.Kioxia Exercia G2 1TB SSD'im var. Son zamanlarda sağlığım çok hızlı düşmeye başladı gibi hissediyorum bu değerler normalmi?
Alıntıyı görüntüle
64 az benim emektar 78 derece oluyordu oyun yüklerkenSoğutucu yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam benimkide birazcık sıcak çalışıyorAlıntıyı görüntüle
Vallahi hocam elime bir şirket bilgisayarı geçmişti sağlığı 0'dı cayır cayır çalışıyordu.Yazdığın veriye bağlı sağlığı azaltır bu uygulamalar, yoksa SSD nin komponentlerini falan analiz edip vermiyor o değeri. Üretici nasıl programladı ise o yazma ömrüne gelince sağlık %0 olur bu da SSD kötü durumda demek değil tam olarak, duruma göre bir o kadar daha veri yazılabiliyor o disklere. Bazen de sağlığı %70 olan SSD aniden bozuluyor.
Bu birazcık fazla ısınıyor gibi, ben bozuluna kadar devam ederim.kioxia pro 2tb sırf çok ısınıp sağlığı hızlı düştüğü için satıp kc3000 e geçiş yapacağım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
soğutucu olmasına rağmen bu halde
Sağolun bunu alayım belki bir katkısı olur.
Sağlıktaki düşüş sıcaklık kaynaklı olabilir. Bu soğutucu ciddi sıcaklık düşüşü sağlıyor. PS5'e eklediğim SSD ile kullanıyorum gerçekten memnunum. Fiyatı da iyi hala ki benim 2 ay önce aldığım fiyattan düşmüşBu birazcık fazla ısınıyor gibi, ben bozuluna kadar devam ederim.
Sağolun bunu alayım belki bir katkısı olur.
2025 eylülde aldım sağlık 86Kioxia Exercia G2 1TB SSD'im var. Son zamanlarda sağlığım çok hızlı düşmeye başladı gibi hissediyorum bu değerler normalmi?
Alıntıyı görüntüle