🔥İndirim Claw's Prism 6w Ses Kontrolcülü Rgb Soundbar 679tl

fazla maceraya gerek yok bunu al geç

Bunun yorumları feci kötü Amazonda Claws bundan iyidir kesinlikle bırakayım linkini incele istiyorsan hocam.

Özellikle fiyatının güzel bir dip seviyeye çok yakın fiyata düştüğünü düşünürsek; toplam 6W (3W x2) ses çıkış gücüyle YouTube, video izleme veya günlük bilgisayar kullanımları için gayet yeterli bir iş çıkarıyor. Ancak iş müzik dinlemeye veya derin baslar duymaya geldiğinde beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
bunlarda oyun oynarken adam sağdan ya da soldan gelince sesi ona göre veriyor mu yoksa tek taraflı mı çalışıyor youtubede çok görüyorum ama fiziksel olarak deneme şansım olmadı

Memnunum ancak rgbler kapanmıyor. PC kapatınca otomatikte kapanmıyor sürekli aç kapa yapmanız lazm.

bunlarda oyun oynarken adam sağdan ya da soldan gelince sesi ona göre veriyor mu yoksa tek taraflı mı çalışıyor youtubede çok görüyorum ama fiziksel olarak deneme şansım olmadı
Zannetmiyorum bunda o dediğiniz özelliğin olduğunu hocam bu fiyat civarında hiçbir hoparlörde yoktur muhtemelen

Bunun yorumları feci kötü Amazonda Claws bundan iyidir kesinlikle bırakayım linkini incele istiyorsan hocam.
valla bir sürü e ticaret firmasında olmlu iken amazonda kötü olması satıcı ile alakalı diye düşünüyorum , yenede claws almam bana ders oldu köy köy gezip kötülerim firmayı artık

Zannetmiyorum bunda o dediğiniz özelliğin olduğunu hocam bu fiyat civarında hiçbir hoparlörde yoktur muhtemelen
pahalı olanlarda oluyor mu peki şu Abdullah abinin kullandığı gibi olandan. Çok özeniyorum ama alınca ses tek taraflı gelirse oynarken ağlayacakmışım gibide hissettiriyor

valla bir sürü e ticaret firmasında olmlu iken amazonda kötü olması satıcı ile alakalı diye düşünüyorum , yenede claws almam bana ders oldu köy köy gezip kötülerim firmayı artık
asla asla deme bende almam dedim gittik gamepadini aldık sonra hoşumada gtti gamepadi

Kanka şöyle ki benim aldığım daha iyi değil. Net bir şekilde bunu söyleyeyim 😂. Ben kahve Makinesi için kireç temizleme çözeltisi almıştım. 1000 lira üstüne indirim olduğu için 200 küsur liraya geldi bana. Ucuz diye almak istiyorsan 1000 liralık sepet doldur, üstüne benim aldığımi al. Ama güzel ürün istiyorsan üsttekini al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bana yazmış onu, ben Türkçeyi katlettim bir anlığına
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya ben onu sepet dolsun da indirim olsun diye almıştım. Günlük işi görüyor ondan çok bulaşmıyorum. Senin attığın iyiymiş ama uğraşamam artık 😂
Kanka bendefe delonghi nin otomatik kahve makinası var 6 ay önce aldım hiç kireç temizlemedim hazir suyla yapıyorum. İlla kireç çözücü mü kullanmaliyim karbonatli suyla falan olur mu ? Bide senin aldığın kireç çözücü link verir misin

Özellikle fiyatının güzel bir dip seviyeye çok yakın fiyata düştüğünü düşünürsek; toplam 6W (3W x2) ses çıkış gücüyle YouTube, video izleme veya günlük bilgisayar kullanımları için gayet yeterli bir iş çıkarıyor. Ancak iş müzik dinlemeye veya derin baslar duymaya geldiğinde beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
alkınır mı ?

alınır mı ya nasıl kalitesi vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,197
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri