Yardım Taahhütüm Bitti Hangi İss'ye Geçmeliyim veya Geçmeli Miyim?

Reaksiyon skoru
77
Arkadaşlar yaklaşık 6-7 yıldır vodafone 16 megabit adsl internet kullanıyorum. Son 2 aydır internetim aşırı dalgalı 16 dan 3-e, 8e falan düşüyor ve benim için asıl sorun olan ping de aynı şekilde 60-70 den sürekli 300-400 e fırlıyor müşteri hizmetlerini aradım birkaç işlem yaptılar fakat düzelmedi. Ethernet kablomu değiştirdim vesaire yine aynı. Artık iss değiştirmeye karar verdim. altyapı sorugsu yaptıgımda 62mb desteklediği gözüküyor. Vodafone taahütüm bitti iss önerir misiniz?

gigafiber varsa turknet

yok 62 mbps vdsl altyapı var. çok acayip merkezi bir yerde de oturmuyorum. Şu an türknet ve türktelekom arasındayım
vdsl de türktelekomdan şaşma hocam, giga olsaydı türknet derdim 1000e 1000 veriyorlardı TürkTelekom 1000e maks 50 veriyor maalesef ama vdsl de iyiler

vdsl de türktelekomdan şaşma hocam, giga olsaydı türknet derdim 1000e 1000 veriyorlardı TürkTelekom 1000e maks 50 veriyor maalesef ama vdsl de iyiler
hocam bir de büyük şehirde yaşıyorum (adana) ama oturdugum yer altyapısı süper bir yer de değil o yüzden türknetten korkuyorum açıkcası. Türk telekom geçeceğim gibi.

hocam bir de büyük şehirde yaşıyorum (adana) ama oturdugum yer altyapısı süper bir yer de değil o yüzden türknetten korkuyorum açıkcası. Türk telekom geçeceğim gibi.
Şuna geçebilirsin, 18 ay zam derdin olmaz ve Türk Telekom Prime kampanyalarından yararlanırsın. Taahhütsüz firmaların hepsi temmuzda Türk Telekom port ücretini arttıracağı için zam yapacak bilgin olsun o konuda.

türk telekoma bulaşmayın bence eskiden türktelekom kullanıyorduk 6mbps altyapı vardı zaten bir de kasıtlı oalrak zamanla yavaş yavaş internetin hızını düşürüyorlardı, müşteri hizmetlerini arayınca geri 6mbps'ye çıkıyordu. sonra türknete geçtik hem daha ucuzdu hem taahhüt yoktu diye bu ıhz düşmesi kesildi ve birkaç yıl sonra 1000mbps türknet altyapısı geldi şuan onu kullanıyorum. türknette zaten şuanki altyapıyı kullanacak fark edecek tek şey müşteri memnuniyeti olur.

türk telekoma bulaşmayın bence eskiden türktelekom kullanıyorduk 6mbps altyapı vardı zaten bir de kasıtlı oalrak zamanla yavaş yavaş internetin hızını düşürüyorlardı, müşteri hizmetlerini arayınca geri 6mbps'ye çıkıyordu. sonra türknete geçtik hem daha ucuzdu hem taahhüt yoktu diye bu ıhz düşmesi kesildi ve birkaç yıl sonra 1000mbps türknet altyapısı geldi şuan onu kullanıyorum. türknette zaten şuanki altyapıyı kullanacak fark edecek tek şey müşteri memnuniyeti olur.
Hatta CRC sorunu vardır, ben de yaşamıştım zamanında. Türknet de destek olma anlamımda çok memnun kaldığım bir firma değil açıkçası ama Gigafiberi güzel bizim buraya çekseler geçerim o zamana kadar Türk Telekom devam 😅

Hatta CRC sorunu vardır, ben de yaşamıştım zamanında. Türknet de destek olma anlamımda çok memnun kaldığım bir firma değil açıkçası ama Gigafiberi güzel bizim buraya çekseler geçerim o zamana kadar Türk Telekom devam 😅
Şehirden şehire değişebilir valla ben İstanbuldayım türknetle ilgili geçtiğimden beri pek bir sorun yaşamadım destekle alaklı ki ben geçtiğimde daha yeni yeni piyasaya çıkmışlardı.

altyapıyı türktelekom çekiyor, bulunduğunuz yerde türktelekom ofisine gidip kazı sahasından görevli müdürle görüşürseniz size ne zaman geleceğini net şekilde söylüyorlar diğer firmalarda gigafiberde türktelekom altyapısını kullanıyor. garip olan şudur ki türkcell ve türknet gibiler tt altyapısını kullanıp onlardan iyi hız ve müşteri hizmeti veriyor :D

altyapıyı türktelekom çekiyor, bulunduğunuz yerde türktelekom ofisine gidip kazı sahasından görevli müdürle görüşürseniz size ne zaman geleceğini net şekilde söylüyorlar diğer firmalarda gigafiberde türktelekom altyapısını kullanıyor. garip olan şudur ki türkcell ve türknet gibiler tt altyapısını kullanıp onlardan iyi hız ve müşteri hizmeti veriyor :D
Hayır Türknetin kendi altyapısı Gigafiber, başka bir firma ile alakası yok ve Türknet kullanıyor sadece.

Turkcell de kendi altyapısına sahip çoğu bölgede, kendi altyapısı yoksa da alınmaz zaten hizmetleri iyi değil Türk Telekom üzerinden verdiklerinde.

diğer firmalarda ttnin altyapısını kullanıyor hocam sadece adı değişik
Öyle bir durum yok, başka firmalar Türk Telekom üzerinden hizmet veriyor evet ama Türknet Gigafiber, Turkcell Superonline fiber, Türksat Kablonet ve birkaç ufak firmanın tamamen kendine ait altyapıları var. Türk Telekom üzerinden verilen hizmetler zaten iyi olmuyor genelde sadece daha ucuz oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,981
Üyeler
197,100
Son üye
atalaij
Geri