🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

Bu ay gelmedi bana

bunlara mastercard ibaresi eklemek bu kadar mı zor arkadaş herkesin World card ı master değil sonuçta konuya çekmek için bilerek yapılıyor sanki

master şemalı bankakartı başvurusu yaptım gelince o kart da bu kampanya çıkar mı? visa var sadece bi kere çıktı

3 hesaptan 2sine geçen ay gelmişti ama bu ay görünmüyor, ilerleyen günlerde tekrar kontrol edeceğim bazen geç geliyor, siz de öyle yapıp arada kontrol edebilirsiniz.

3 4 ay önce visa idi gözüktü katıldım iade vermedi 3 aydır da master a çevirdim kampanya çıkmıyor kafalarına göre kime çıkarıyorlar anlamadım millet e her ay çıkıyor ilginç

3 4 ay önce visa idi gözüktü katıldım iade vermedi 3 aydır da master a çevirdim kampanya çıkmıyor kafalarına göre kime çıkarıyorlar anlamadım millet e her ay çıkıyor ilginç
Bana genelde 1 ay çıkıyor ötekinde çıkmıyor sonra çıkıyor. Kimisine her ay çıkıyor. İlginç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

master şemalı bankakartı başvurusu yaptım gelince o kart da bu kampanya çıkar mı? visa var sadece bi kere çıktı
Şansa bağlı

Uygulamada altta 234 kazancın dedi. Başka bir şey yapmam lazım mı yansır mı acaba?

Bana genelde 1 ay çıkıyor ötekinde çıkmıyor sonra çıkıyor. Kimisine her ay çıkıyor. İlginç

Şansa bağlı
Hocam arada microsoft diye yazarak da kontrol edin. Bazen microsoft için de 300TL veriyor. Gamepass veya xbox store'dan oyun alabilirsiniz.

Şansa bağlı
Ya o kadar saçma ki Android telefonda bakıyorum 89 kampanya var ios tan bakıyorum 91 kampanya var cidden saçma sapan yani ne diyelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,939
Üyeler
199,251
Son üye
corvaht

Geri