teşekkürler 7 doları nasıl yükleyebilirimsteam göründü uygulamada direk world kart üzerinde alım yaparsam olacak mı?
teşekkürler 7 doları nasıl yükleyebilirimsteam göründü uygulamada direk world kart üzerinde alım yaparsam olacak mı?
Hocam hızlıdan 5 dolarlık alım yaptım uygulamada altta 234,48 tl kazancın dedi. Galiba başka birşeye ihtiyaç yok demi ekstreye yansır
Bana genelde 1 ay çıkıyor ötekinde çıkmıyor sonra çıkıyor. Kimisine her ay çıkıyor. İlginç3 4 ay önce visa idi gözüktü katıldım iade vermedi 3 aydır da master a çevirdim kampanya çıkmıyor kafalarına göre kime çıkarıyorlar anlamadım millet e her ay çıkıyor ilginç
Şansa bağlımaster şemalı bankakartı başvurusu yaptım gelince o kart da bu kampanya çıkar mı? visa var sadece bi kere çıktı
Hocam arada microsoft diye yazarak da kontrol edin. Bazen microsoft için de 300TL veriyor. Gamepass veya xbox store'dan oyun alabilirsiniz.Bana genelde 1 ay çıkıyor ötekinde çıkmıyor sonra çıkıyor. Kimisine her ay çıkıyor. İlginç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şansa bağlı
Oradan da bakıyorum hocam. Xbox hesabında da oyunlar aldım biraz. Bazen gelmiyor kampanyaHocam arada microsoft diye yazarak da kontrol edin. Bazen microsoft için de 300TL veriyor. Gamepass veya xbox store'dan oyun alabilirsiniz.
Ya o kadar saçma ki Android telefonda bakıyorum 89 kampanya var ios tan bakıyorum 91 kampanya var cidden saçma sapan yani ne diyelimBana genelde 1 ay çıkıyor ötekinde çıkmıyor sonra çıkıyor. Kimisine her ay çıkıyor. İlginç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şansa bağlı