❌İndirim Bitti! Thermaltake Toughpower Psu 6299 Tl

Her duygusal yakınlık kurduğumla uyuyacaksam psuya sıra gelmez aga, ayrıca eyvallah paylaşmakla da iyi yaptın kralım.

Her duygusal yakınlık kurduğumla uyuyacaksam psuya sıra gelmez aga, ayrıca eyvallah paylaşmakla da iyi yaptın kralım.
nasıl sıra gelsin işlemcisi soğutucusu gpusu anakartı derken sizde haklısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Linkteki psu da indirimde görünüyor. Bilgisi olan var mı alınır mı ?

tieri c olması lazım pek iyi psu değil aynı fiyata ne var bilmiyorum ben olsam 2 el alırdım occr testi iste kaliteli bir psu ömürlük oluyor zaten adam videoda atsın full güçte ses çıkmıyorsa testte sorun yoksa al yani

tieri c olması lazım pek iyi psu değil aynı fiyata ne var bilmiyorum ben olsam 2 el alırdım occr testi iste kaliteli bir psu ömürlük oluyor zaten adam videoda atsın full güçte ses çıkmıyorsa testte sorun yoksa al yani
Hocam AI b-a arasında diyor doğruluk payı var mıdır ? :D

1779234341719.webp

5800 tl bu çok paraymış

Bunun yerine cratos veya enermax alınır bence bu fiyata çıktın mı 850 den aşağı almamak lazım

hangi açıdan daha fazla güven verdi hocam fikrinizi duymak isteriz

Enermax daha iyi japon endüstriyel sınıfı, fan olarak daha sessiz daha uzun ömürlü (akışkan dinamik rulman), tier a- segment bir seviyede thermaltake ise listelerde çok fazla adı geçmiyor net verisi yok.
teşekkür ederim daha iyi bir fırsat görene kadar kararım sabit öyleyse

Enermax Revolution III ERV1000G-AHG-MAC 1000 W Power Supply

Bu ürünü hem yapay zeka ile hem de manuel araştırdım. Çok iyi yorumunu aldım. Tek olumsuzluğu (bence önemli değil çünkü psular kolay kolay bozulmuyor):
Fiyat/Garantı Dengesi: Türkiye pazarında distribütör garantisi genellikle 2 yıl birebir değişim şeklinde sunuluyor. Globalde Enermax bazı modellerine daha uzun garantiler verse de, Türkiye şartlarındaki garanti süresi MSI, Corsair veya ASUS gibi rakiplerinin tepe modellerindeki 7-10 yıllık sürelerin gerisinde kalabiliyor.

Rakiplerinden biri olan "MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply" dan güç olarak daha iyi. Tek olumsuz yani enermax markasını çoğu temel düzey oyuncular duymamıştır bile. Satış aşamasında güven kırıcı olabilir. MSI ASUS gibi firmalar daha tanınır olduğu için satış süresine kesinlikle yansıyor. Satmam zaten diyorsan direkt enermax alınır.

Link: https://www.akakce.com/power-supply...rv1000g-ahg-mac-1000-w-fiyati,1448021221.html

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,902
Üyeler
197,086
Son üye
expert1on
Geri