🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

estağfirullah hocam iade etmeyi denesene bir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu konu bu kampanyanın takip edileceği as başlık olsun. Her ay harici konular açmaya gerek yok.

Ne Steam, ne de Apple & Microsoft çıkmış. Hiç bişi vermemiş bu ay...
verse şimdiye kadar çıkar mıydı ilerleyen günlerde de çıkabiliyor mu? 1 senedir devam etmiş 1 kere daha yükleme yapmam lazım :D

durun bismillah daha adamlar yeni mesaiye başladı aceleniz ne, önümüzdeki günler veya yarına kadar yenilenir çünkü bu 3 kampanya dısında diger kampanyaların da süresi bitti
hocam dün gece yanlışlıkla görüp son 15 dk da bi 5 dolar değerlendirdim mevzuyu ayıkmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim :D

durun bismillah daha adamlar yeni mesaiye başladı aceleniz ne, önümüzdeki günler veya yarına kadar yenilenir çünkü bu 3 kampanya dısında diger kampanyaların da süresi bitti
MH'leri ile konuşmuştum geçen gün. Kampanya bitiminden sonra 1-2 gün boyunca indirim yatmayan kullanıcıları tespit edip onların indirimini yatırmakla uğraşıyorlarmış. Kampanya yenilenmesi belki ondan dolayı 1-2 gün sonra geliyor olabilir.

MH'leri ile konuşmuştum geçen gün. Kampanya bitiminden sonra 1-2 gün boyunca indirim yatmayan kullanıcıları tespit edip onların indirimini yatırmakla uğraşıyorlarmış. Kampanya yenilenmesi belki ondan dolayı 1-2 gün sonra geliyor olabilir.
indirip yattığını hesap hareketlerinden -300 +300 olarak görsek yeter değil mi? Başka teyite gerek var mı

Mastercard dediği için bu kampayalara katılsam bile faydalanamıyorum. Çok yazık. Bendekiler hep VISA.

Hadi gelsinde fh6'yı alayım artık.
41$ var hesapta 7€ eksik tam.

Çok pahalı be hocam ya değer mi ki hiç öyle forza oynamışlığım yok 5 oynadım o da arkadaşlarla öyle boş boş yarış yaptık :D
Başka yarış oyunu kalmadı piyasada.
Bence hala en iyisi değil ama kesinlikle kötü bir oyun da değil.
Değer mi 48$ dersen globalde oyun 70$.
Gamepass al oyna desem 5 ayda oyunun parası çıkıyor değmez.
Niye 5'den iyi. Japonya haritası cidden iyi olmuş. 5'in haritası yoktu ki. Random koyulmuş boş boş mapti. 6 en azından gerçek hayattan map yapmış.

Geri