ozemheri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,507
Benim paracard bonusta gözükmüyor üzdü
Benim paracard bonusta gözükmüyor üzdü
şans. bana da çıkmadıBenim paracard bonusta gözükmüyor üzdü
estağfirullah hocam iade etmeyi denesene bir?Salagım![]()
verse şimdiye kadar çıkar mıydı ilerleyen günlerde de çıkabiliyor mu? 1 senedir devam etmiş 1 kere daha yükleme yapmam lazımBu konu bu kampanyanın takip edileceği as başlık olsun. Her ay harici konular açmaya gerek yok.
Ne Steam, ne de Apple & Microsoft çıkmış. Hiç bişi vermemiş bu ay...
hocam dün gece yanlışlıkla görüp son 15 dk da bi 5 dolar değerlendirdim mevzuyu ayıkmaya çalışıyorum. Teşekkür ederimdurun bismillah daha adamlar yeni mesaiye başladı aceleniz ne, önümüzdeki günler veya yarına kadar yenilenir çünkü bu 3 kampanya dısında diger kampanyaların da süresi bitti
MH'leri ile konuşmuştum geçen gün. Kampanya bitiminden sonra 1-2 gün boyunca indirim yatmayan kullanıcıları tespit edip onların indirimini yatırmakla uğraşıyorlarmış. Kampanya yenilenmesi belki ondan dolayı 1-2 gün sonra geliyor olabilir.durun bismillah daha adamlar yeni mesaiye başladı aceleniz ne, önümüzdeki günler veya yarına kadar yenilenir çünkü bu 3 kampanya dısında diger kampanyaların da süresi bitti
indirip yattığını hesap hareketlerinden -300 +300 olarak görsek yeter değil mi? Başka teyite gerek var mıMH'leri ile konuşmuştum geçen gün. Kampanya bitiminden sonra 1-2 gün boyunca indirim yatmayan kullanıcıları tespit edip onların indirimini yatırmakla uğraşıyorlarmış. Kampanya yenilenmesi belki ondan dolayı 1-2 gün sonra geliyor olabilir.
Yeterli. +300 yazıp hala hesaba geçmediyse para 1 gün sonra falan geçiyoindirip yattığını hesap hareketlerinden -300 +300 olarak görsek yeter değil mi? Başka teyite gerek var mı
Çok pahalı be hocam ya değer mi ki hiç öyle forza oynamışlığım yok 5 oynadım o da arkadaşlarla öyle boş boş yarış yaptıkHadi gelsinde fh6'yı alayım artık.
41$ var hesapta 7€ eksik tam.
Başka yarış oyunu kalmadı piyasada.Çok pahalı be hocam ya değer mi ki hiç öyle forza oynamışlığım yok 5 oynadım o da arkadaşlarla öyle boş boş yarış yaptık![]()