Yardım 40-45k Arası Acil Leptop Önerisi

EmrCPR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
788
Bütçe
45000
Dostlar selam,

40-45K arası bir bütçemiz var laptop arıyoruz. Evden call center işi yapılacak aynı zamanda da akşamları oyun oynatacak bir laptop bakıyoruz. Öneri yapabilir misiniz ? Biraz acil bayramdan sonrasına yetiştirmemiz gerekiyor.

Hocam laptoplardan çok anlamıyorum güzel mi bu Gündüzleri Call center da çalışacka akşam da öyle ets pubg felan takılılacak iş görür dimi ?
Evet evet iş görür ama çok yüksek performans bekleme.

reis acer nitroyu önermiyorum 8 ram yetmiyo ve sıcaklık ekrana doğru vuruyo

5060 için değer diye düşünüyorum hocam aynı bütçede 4050 almak bana biraz ters geliyor ama şahsi fikrim tabi ki, ram arttırılır sıcaklık konusunda evet fanı ekrana üflüyor ama laptop soğutucu falan kullanılabilir, benim görüşüm elbette ama bu bütçeye 5060 gayet iyi bence

5060 için değer diye düşünüyorum hocam aynı bütçede 4050 almak bana biraz ters geliyor ama şahsi fikrim tabi ki, ram arttırılır sıcaklık konusunda evet fanı ekrana üflüyor ama laptop soğutucu falan kullanılabilir, benim görüşüm elbette ama bu bütçeye 5060 gayet iyi bence
evet olabilir 5060 ama 5050 kesinlikle bu fiyatlara alınmaması gereken bi laptop ben 5050li olanı 34k ya almıştım

Evet evet iş görür ama çok yüksek performans bekleme.
Teşekkürler Hocam.
Hocam hangisini alalım ? Daha sipariş etmedik bir yardımcı olabilir misiniz ?
reis acer nitroyu önermiyorum 8 ram yetmiyo ve sıcaklık ekrana doğru vuruyo
Hocam hangisini alalım yukarıda paylaşılanlardan ?

Teşekkürler Hocam.

arkadaşların önerdiği 4050 ve 5050li laptopları almayın acer nitro 5060 olabilir bende acer nitro 5050li olanı var merak ettiğin varsa sorabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşların önerdiği 4050 ve 5050li laptopları almayın acer nitro 5060 olabilir bende acer nitro 5050li olanı var merak ettiğin varsa sorabilirsin
bide acer nitro da şöyle bişeyde var bazen adaptördeki güç yetmiyo pilden yiyo yani oyun oynarken şarjınız azalabiliyo bazı oyunlarda günlük kullanımda sıkıntısı yok ama

bide acer nitro da şöyle bişeyde var bazen adaptördeki güç yetmiyo pilden yiyo yani oyun oynarken şarjınız azalabiliyo bazı oyunlarda günlük kullanımda sıkıntısı yok ama
gamegaraj x5t de güzel ama 5050

Son düzenleme:
Teşekkürler Hocam.

Hocam benim attığım 5060'ı alın uzun vadede daha çok iş görecektir, ama ram en başta yetersiz gelebilir upgrade yapabilirsiniz bütçe oluşturduğunuz zaman tek eksiği 8 gb ram

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri