Arkadaşın dediği gibi ipli cüzdan, askerlik yaptığın yere göre askercell almadan tuşlu telefona izin vermeyebilirler, o yüzden askercelli gitmeden bir bayiiden çıkarttır, askeriyede çok sıra olur alman uzun sürer. Kendi hattını kot pantolonun küçük cebine koyarsın girersin ama askercell ile 30 dk görüşme yap mutlaka, bizde askercell kullanmayınca sormuştu komutanlar niye hiç konuşmadın diye. Nakit 200-300 tl tut yine ama hiçbir yerde nakit geçmiyor, her şey kredi kartı ile alınıyor (Kredi kartın troy olmasın, troy geçmiyor). Tabanlık ve topuk vatkası götürmende fayda var, ben iskenderunda yaptığımda bize bot değil kundura vermişlerdi, kundurada çok işime yaramıştı. Ayak parfümü alabilirsin koku için. ben 15 erli iç çamaşırı götürmüştüm her 2 günde 1 değiştiriyordum. Islak mendil normalde yasak ama girişte bir şey demiyorlar. Tuvalet giderine atma ama ıslak mendil hayat kurtarır orada. Aferin sinüs götürebilirsin, yasak ama şansını dene. traş köpüğü falan veriyorlar, kaliteli de veriyorlar hatta ama istihkak bize 3-4 gün sonra verildi. 4 gün boyunca sadece su ile kesemeyecek kadar gür ve sert sakalın varsa 4 günlük traş köpüğü falan alabilirsin. Eğer sigara kullanıyorsan sakın bandrolsüz sigara alma, ben 2 karton almıştım kaçak, iki kartona da kapıda el koydular. Genel olarak böyle ya, hayırlı tezkereler