- Konu Sahibi Konu Sahibi
ilki ankarada oturduğum için olabilir bi mesaj atıp sorucam yarın teşekkürler.Mesaj otomatik birleştirildi:
Birini tercih etmeni tavsiye ederim
ilki ankarada oturduğum için olabilir bi mesaj atıp sorucam yarın teşekkürler.Mesaj otomatik birleştirildi:
Birini tercih etmeni tavsiye ederim
Eski bir kart mining çıkma olasılığı var ben olsam 7700 XT alırdım6900xt varken 7700xt alınmaz bu bütçede.
aynı fiyata 6900xt varsa daha mantıklı tabi6900xt varken 7700xt alınmaz bu bütçede.
düzgün test edilirse bi problem olmaz. kutu fatura olan bi kart illaki bulunur. aradaki performans farkı ciddi ölçüde.Eski bir kart mining çıkma olasılığı var ben olsam 7700 XT alırdım
İndirim iste birde hocam 13.000 yapacağını düşünüyorumilki ankarada oturduğum için olabilir bi mesaj atıp sorucam yarın teşekkürler.
düzgün test edilirse bi problem olmaz. kutu fatura olan bi kart illaki bulunur. aradaki performans farkı ciddi ölçüde.
eyw sağolunİndirim iste birde hocam 13.000 yapacağını düşünüyorum
Ben bulamadımdüzgün test edilirse bi problem olmaz. kutu fatura olan bi kart illaki bulunur. aradaki performans farkı ciddi ölçüde.
Ben bulamadım
hatta red devil temiz kart ise muazzam bir karttır yanlış bilmiyorsam en iyilerindendi 6900xt nin.
bir sürü ilan var hocam vaktim yok olsa daha fazla atardım.
muğla 12.5ne kadar düşünürsünüz birde nerede yaşıyorsunuz.
ilan varmi hocam yoksa whatsapp uzerindenmi konusalim.muğla 12.5
ilan varmi hocam yoksa whatsapp uzerindenmi konusalim.
Hazirana kadar satamazsan kesin alırım, Menteşede oturuyorum.