akko fun 60 al kullanıyorum memnunum eğer %60 lık klavye istiyorsanArkadaşlar yeni klavye alacağım 2k civarında bütçem var. Mouse set ile birlikte de olabilir ayrı olarak da olabilir.
Vallahi hocam bende o civarlarda bir bütçede arayıştayım.Arkadaşlar yeni klavye alacağım 2k civarında bütçem var. Mouse set ile birlikte de olabilir ayrı olarak da olabilir.
www.n11.com
hocam 100 arıyorumakko fun 60 al kullanıyorum memnunum eğer %60 lık klavye istiyorsan
hocam 100 klavye arıyorum küçük daha önce kullanmadımVallahi hocam bende o civarlarda bir bütçede arayıştayım.
Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Graywood V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Turuncu Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Graywood V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Turuncu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
sanırım bunu alacağım sana da öneririm eğer renk takıntın yoksa 200 tl fazlaya prosu var ama ben ses sevmediğim için normalini alacağım.
TKL hocam bu bende %100 seviyorumhocam 100 arıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam 100 klavye arıyorum küçük daha önce kullanmadım