Temu Torima 60 Lı Elektrikli Tornavida Siparişi Kargo Yalanı

SütveBal

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhabalar 6 Mayıs 2026 da Temu üzerinden Torime marka bir elektrikli tornavida seti siparişi verdim bi anlık indirime girdi ve 333 tl ye aldım piyasada 2 3 k civarı zaten buraya düşmüştü konuda fakat 1.5 haftadır temu ekibi gecistirip duruyor ve hicbir ürün elime ulasamadı sürekli kargoyu hızlandırdık takip hızınızı arttırdık üst birime ilettik gibi seyler soyleniyo fakat herhangi bir gelisme yok 6 mayısta dustugunde benimle beraber yuzlerce arkadas almıstı onların ki noldu ne etti var mı eline ulasan veya bi gelişmesi olan ??
1779301364825.webp
1779301387170.webp

Para iadesi aldık.

Para iadesi yattı hocam THH vereceğim satıcıyı ben

Bak bunlar beni zevke getiriyor :D
3 hesaptan almıstım 3 hesaptan toplam 130 ar tl kredi aldım bide para iadelerini alıcam bedava 130 kredi afiyet olsun beylerr.
8 adet aldım 3 hesaptan bende extra kuponumuda geri aldım fakat oyalamaları kargoya verilmiş gibi yapmaları hoş değildi işim olmassa thh ile uğraşırdımda edemiyorum -ne yapacağımı bilmiyorum :kekw:

Hocam sen krediyle ne aldın ben ne alacağımı bilemedim daha önerin varsa açığım
evdeki 4. mousepadi aldım prinstreamli bişi idi 180 tek ödedim diğer 2 hesaba hala bişi almadım (saçma sapan şeyler tek var ) nb f80 alayım dedim evde 3 tane var . temuda birkaç oyuncak vardıda şimdi eve alsam bulurlar falan uğraşamadım :oops::peeposad::PeepoLeave:

evdeki 4. mousepadi aldım prinstreamli bişi idi 180 tek ödedim diğer 2 hesaba hala bişi almadım (saçma sapan şeyler tek var ) nb f80 alayım dedim evde 3 tane var . temuda birkaç oyuncak vardıda şimdi eve alsam bulurlar falan uğraşamadım :oops::peeposad::PeepoLeave:
f80 önerir misiniz hem arada kullanayım hemde süs olarak panoya asıyım diyorum??

bana kupon da verilmedi para da karta yatmadı anlamadım durduk yere dolandırıldık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri