❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Kodları kullanırken belge gönderin hatası vermişti. Belgeleri gönderdim şimdide böyle hata verdi. Ne tutarsizligi var anlamadım ne yapacağız bu durumda arkadaşlar başına gelen oldu mu?

Ekler

• 2552.webp
    2552.webp
    52.7 KB · Hit: 72
Kodları kullanırken belge gönderin hatası vermişti. Belgeleri gönderdim şimdide böyle hata verdi. Ne tutarsizligi var anlamadım ne yapacağız bu durumda arkadaşlar başına gelen oldu mu?
bende de aynisi oldu kabul etmiyor enebadan ticket acin iade ediyorlar parayi 20 koddan 4 tanesinde bu sorunu yasadim biri icin yazdim belki yeni kod gonderir diye ama 7 lirayi iade etmis digerleri icin ugrasmadim

Enebadan kart hatası almıştım alamadım g2adan alsam sorun çıkar mı ki alan oldu mu?

bende de aynisi oldu kabul etmiyor enebadan ticket acin iade ediyorlar parayi 20 koddan 4 tanesinde bu sorunu yasadim biri icin yazdim belki yeni kod gonderir diye ama 7 lirayi iade etmis digerleri icin ugrasmadim
Hocam hesaba girerken tüm kodları kabul etti onda sorun yok. Şimdi hesapta 3.900TL var. 1 TL sini bile kullanamıyorum. Google nin saçma sapan prosedürleri yüzünden. Abi o zaman girerken biye kabul ediyorsun kodları. Çöp oldu resmen.

Hocam hesaba girerken tüm kodları kabul etti onda sorun yok. Şimdi hesapta 3.900TL var. 1 TL sini bile kullanamıyorum. Google nin saçma sapan prosedürleri yüzünden. Abi o zaman girerken biye kabul ediyorsun kodları. Çöp oldu resmen.
Hocam keşke ilk girdikten sonra harcamaya çalışsaydiniz balıklama atlamışsiniz

Ekran Resmi 2026-05-21 00.04.48.webp

30 key aldım yaklaşık
her key için ticket oluşturamıyoruz
1. ticket için para iadesi yapıldı yani 1 key için 55tl iade yaptılar
2. key için ticket açamıyorum çünkü önceki aktif gözüküyor.

Eposta yanıtı ve yanıtlama işi yaramadı kısaca para çöp oldu.

Nasıl yani google playa girdin bakiyen 3900 ve kullanamıyor musun?

84 liraya 1 adet 200 liralık kod almıştım ve belge isteğinden ticket açmıştım. Az önce baktım iade yapmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,091
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri