❌İndirim Bitti! Gigabyte C500 Panoramic Atx Kasa 4000tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,836
paylaşıp paylaşmamakta kararsız kaldım indirim var ama olması gereken fiyata gelmiş. bu fiyata alternatifleri de var ama güzel kasa, tipini beğendim

Pahalı bile

Pahalı bile
1999 tl ye satıldı
unuttum bunu doğru
(y)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yurt dışı fiyatı min 100 dolarmış bu arada fallik itopya zararına mı satıyor

Bugün elime ulaştı. Uzaktan tipi duruşu hoşuma gitse de elime ulaştığında pek beğenemedim. Pek içime sinmedi. Beklentim çok mu yüksekti bilmiyorum 😀 Aynı fiyat olan Asus A21 plus kasayı da merak ettirdi... 2.5k (indirim) üstüne alınmasını tavsiye etmem.

Bugün elime ulaştı. Uzaktan tipi duruşu hoşuma gitse de elime ulaştığında pek beğenemedim. Pek içime sinmedi. Beklentim çok mu yüksekti bilmiyorum 😀 Aynı fiyat olan Asus A21 plus kasayı da merak ettirdi...
ne bekliyordun ne geldi merak etti öyle deyince :D

ne bekliyordun ne geldi merak etti öyle deyince :D
Hocam diğer kasalarımdan dolayı mı küçüklüğünden mi artık neyden bende açıkçası bilemedim 😄 Malzeme kalitesi güzel. Yedekte olan am4 sistem bileşenlerim için aldım. Anakart ram eksik onlarıda halledersem son haliyle tam belli olur 😅

Hocam diğer kasalarımdan dolayı mı küçüklüğünden mi artık neyden bende açıkçası bilemedim 😄 Malzeme kalitesi güzel. Yedekte olan am4 sistem bileşenlerim için aldım. Anakart ram eksik onlarıda halledersem son haliyle tam belli olur 😅
valla çok merak ettim nasıl bir beklentiyi karşılamadı bende aynı kasayı sipariş verdim yolda geliyor şu an :D

anladım bakalım yarın teslim olur sanırım bende ilk kasa için aldım elimdekini ddr4 sistem var boşta onun için kullanmak istiyorum inşAllah beğenirim yoksa mecbur iade edeceğiz :)
Aynı sebepten bende kasayı aldım. Hocam elinize ulaştığınızda, ürün hakkındaki düşüncenizi bizimle paylaşırmısınız. Beğenip, beğenmemek durumunu şimdiden merak ettim 😄

Aynı sebepten bende kasayı aldım. Hocam elinize ulaştığınızda, ürün hakkındaki düşüncenizi bizimle paylaşırmısınız. Beğenip, beğenmemek durumunu şimdiden merak ettim 😄
benim ilk akvaryum kasam olacak belkide fazlasıyla beğenicem 33 ten sonra klasik benim olan herşeyi beğenirim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,941
Üyeler
197,580
Son üye
F_kaya58
Geri