Gigabyte C500 Panoramic Stealth Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Gigabyte C500 Panoramic Stealth Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.itopya.com
Gözden kaçmış sanırım, bu fiyata bedava. Üzerinde 4 adet ARGB fan ile geliyor 3 reverse, 1 düz.
2500 liraya piyasada zoko, revenge, gameline gibi markalar dolaşıyor hatta 2500 den de pahalılar.
Ayrıca kasa Deepcool CG580 in birebir aynısı haberiniz olsun.
![]()
GIGABYTE C500 PANORAMIC STEALTH GLASS USB 4XARGB ATX Mid Tower Bilgisayar Kasasi | ITOPYA
GIGABYTE C500 PANORAMIC STEALTH GLASS USB 4XARGB ATX Mid Tower Bilgisayar Kasasi En iyi fiyat seçenekleri ile GB-C500P ST ITOPYA'dawww.itopya.com
- Illidan
- Cevap: 19
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Pahalı bile
unuttum bunu doğru1999 tl ye satıldı
ne bekliyordun ne geldi merak etti öyle deyinceBugün elime ulaştı. Uzaktan tipi duruşu hoşuma gitse de elime ulaştığında pek beğenemedim. Pek içime sinmedi. Beklentim çok mu yüksekti bilmiyorumAynı fiyat olan Asus A21 plus kasayı da merak ettirdi...
Hocam diğer kasalarımdan dolayı mı küçüklüğünden mi artık neyden bende açıkçası bilemedimne bekliyordun ne geldi merak etti öyle deyince![]()
valla çok merak ettim nasıl bir beklentiyi karşılamadı bende aynı kasayı sipariş verdim yolda geliyor şu anHocam diğer kasalarımdan dolayı mı küçüklüğünden mi artık neyden bende açıkçası bilemedimMalzeme kalitesi güzel. Yedekte olan am4 sistem bileşenlerim için aldım. Anakart ram eksik onlarıda halledersem son haliyle tam belli olur
![]()
Bana biraz küçük geldi belki ondan olabilir hocamvalla çok merak ettim nasıl bir beklentiyi karşılamadı bende aynı kasayı sipariş verdim yolda geliyor şu an![]()
anladım bakalım yarın teslim olur sanırım bende ilk kasa için aldım elimdekini ddr4 sistem var boşta onun için kullanmak istiyorum inşAllah beğenirim yoksa mecbur iade edeceğizBana biraz küçük geldi belki ondan olabilir hocam![]()
Aynı sebepten bende kasayı aldım. Hocam elinize ulaştığınızda, ürün hakkındaki düşüncenizi bizimle paylaşırmısınız. Beğenip, beğenmemek durumunu şimdiden merak ettimanladım bakalım yarın teslim olur sanırım bende ilk kasa için aldım elimdekini ddr4 sistem var boşta onun için kullanmak istiyorum inşAllah beğenirim yoksa mecbur iade edeceğiz![]()
benim ilk akvaryum kasam olacak belkide fazlasıyla beğenicem 33 ten sonra klasik benim olan herşeyi beğenirimAynı sebepten bende kasayı aldım. Hocam elinize ulaştığınızda, ürün hakkındaki düşüncenizi bizimle paylaşırmısınız. Beğenip, beğenmemek durumunu şimdiden merak ettim![]()