Spiderman Remastered Pc Yi Kapatıyor

AliMert00

80+
Reaksiyon skoru
0
İndirimle spiderman remastered oyununu satın aldım bir hevesle oyunu açıp oynamaya başladıktan bir süre sonra bilgisayar kendini kapatıyor çökmüyor direkt kapatıyor.İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkları gayet normal ve güç kaynağımda yeterli olmasına rağmen bilgisayar spiderman remastered de kendini kapatıyor.
Özellikler:
RX 7600
R5 5600
Msi a520m a pro
8+8 16gb ram
650w 80+ bronz fazeon f1 kasa

İndirimle spiderman remastered oyununu satın aldım bir hevesle oyunu açıp oynamaya başladıktan bir süre sonra bilgisayar kendini kapatıyor çökmüyor direkt kapatıyor.İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkları gayet normal ve güç kaynağımda yeterli olmasına rağmen bilgisayar spiderman remastered de kendini kapatıyor.
Özellikler:
RX 7600
R5 5600
Msi a520m a pro
8+8 16gb ram
650w 80+ bronz fazeon f1 kasa

Kablolama tekrar yapılacak ve özellikle psu kablosu tekrar tam ve sıkı takılmalı

Kablolamadan kastım cpu ile gpu 8 pin kablolarını tekrar çıkarıp montajlasanız yeterli

Önce bundan başlayın. Çözüm olmazsa ilerleriz

Çünkü başıma geldi

İşlemcide OC var mı

İşlemcide OC var mı
hayır işlemcide oc yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kablolama tekrar yapılacak ve özellikle psu kablosu tekrar tam ve sıkı takılmalı

Kablolamadan kastım cpu ile gpu 8 pin kablolarını tekrar çıkarıp montajlasanız yeterli

Önce bundan başlayın. Çözüm olmazsa ilerleriz

Çünkü başıma geldi
kablolamayı tekrar yapınca düzeldi mi

hayır işlemcide oc yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kablolamayı tekrar yapınca düzeldi mi

Evet. Ben yapay zekaya bile sormuştum bende bilgisayar komple kapanıyordu hatta kritik bi uyku moduna alıyodu onları komple kapatmıştım overclockları geri almıştım tpm falan herşeyi değiştirdim yok. Yapay zekanın çözümleri OLMAMIŞTI.

Olay görüntüleyicisinde de açıklayıcı bişey yoktu

Yalnız bende bi oyunda yapıp öbür oyunda yapmıyodu

O oyunda yapan kapatmayı eskiden yaşamıyodum sonradan yaşamaya başladım;

Meğerse sorun psu kablosunun montajından çıktı 😄. Psu kablosunun güç kaynağına takılan kısmında çok MİNİMAL bi gevşeklik yüzünden kapatıyodu. Ben yinede gpu ve cpu pinlerinide tekrar takmıştım. Hem prize hemde psuya bağlanan kısmı tekrar emin ve sıkı bi şekilde taktım bi daha kapanma sorunu asla yaşamadım

Evet. Ben yapay zekaya bile sormuştum bende bilgisayar komple kapanıyordu hatta kritik bi uyku moduna alıyodu onları komple kapatmıştım overclockları geri almıştım tpm falan herşeyi değiştirdim yok. Yapay zekanın çözümleri OLMAMIŞTI.

Olay görüntüleyicisinde de açıklayıcı bişey yoktu

Yalnız bende bi oyunda yapıp öbür oyunda yapmıyodu

O oyunda yapan kapatmayı eskiden yaşamıyodum sonradan yaşamaya başladım;

Meğerse sorun psu kablosunun montajından çıktı 😄. Psu kablosunun güç kaynağına takılan kısmında çok MİNİMAL bi gevşeklik yüzünden kapatıyodu. Ben yinede gpu ve cpu pinlerinide tekrar takmıştım. Hem prize hemde psuya bağlanan kısmı tekrar emin ve sıkı bi şekilde taktım bi daha kapanma sorunu asla yaşamadım
İyi suçu ekran kartına atmadan çözmüşsünüz hayırlı olsun

Geri