100k Bütçe Sistem Önerisi (Mayıs)

Kali10

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar Maksimum 100k Bütçe ile Bir gaming pc toplama arayışı içindeyim
Önerebileceğiniz hazır sistemler veyahut parçalar var ise yardımlarınızı bekliyorum
Dediğim gibi bütçem 100 belki 1-2 bin esnetilebilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar Maksimum 100k Bütçe ile Bir gaming pc toplama arayışı içindeyim
Önerebileceğiniz hazır sistemler veyahut parçalar var ise yardımlarınızı bekliyorum
Dediğim gibi bütçem 100 belki 1-2 bin esnetilebilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bütçene göre rakipsiz sistem. Özelleştirmeden 1-2 upgrade daha yapıp satın alabilirsin.

Monitör klavye mouse kulaklık dahil mi
Hayır sadece kasa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçene göre rakipsiz sistem. Özelleştirmeden 1-2 upgrade daha yapıp satın alabilirsin.
En çok forumlarda gezerken bu sistem dikkatimi
Çekti iyileştirme yap dediğin parça var mı mesela aklımda 7800xd3 var ama değer değmez konusunda kararsızım

Psu ların hiçbiri gold değil soğutucularda meh bayram indirimlerini bekle nvdia takıntın yoksa ryzen 7 +
9070xt 32 ram 2 ssd yi çözersin bu fiyata

Psu ların hiçbiri gold değil soğutucularda meh bayram indirimlerini bekle nvdia takıntın yoksa ryzen 7 9070xt 32 ram 2 ssd yi çözersin bu fiyata
Psunun gold veya bronze olması bir şeyi değiştirmiyor kalitesini göstermiyor, sadece verimini gösteriyor. Önemli olan fps, corsair veya asus gibi bilinir markaların bilinir psu modelleri olması yeterli.

Hayır sadece kasa

En çok forumlarda gezerken bu sistem dikkatimi
Çekti iyileştirme yap dediğin parça var mı mesela aklımda 7800xd3 var ama değer değmez konusunda kararsızım
Yani evet attığım sistemde işlemciyi 7800x3d yaparsan tadından yenmez, bütçen el veriyorsa o upgrade i yapabilirsin.

Psu ların hiçbiri gold değil soğutucularda meh bayram indirimlerini bekle nvdia takıntın yoksa ryzen 7 +
Ekran kartında her hangi bir takıntım yok hocam sadece beni 2-3 yıl idare etsin güncel oyunları vs sıkıntısız oynayıp devam etmek istiyorum

Harici önereceğin sistem veyahut bileşen varsada yardımı beklerim

Psunun gold veya bronze olması bir şeyi değiştirmiyor kalitesini göstermiyor, sadece verimini gösteriyor. Önemli olan fps, corsair veya asus gibi bilinir markaların bilinir psu modelleri olması yeterli.

Yani evet attığım sistemde işlemciyi 7800x3d yaparsan tadından yenmez, bütçen el veriyorsa o upgrade i yapabilirsin.
Hiçbir kasa bilinir değil özelleştir kısmında

Tamamen meraktan soruyorum işlemciyi 7800x3d yapıp ekran kartını 9070xt yapsak fiyat ortalama 95 civarına denk geliyor sanırım böyle sistem nasıl olur sence

Böyle de güzel ama 5070 ti bence daha iyi bir kart 9070xt ye göre.

Ekran kartında her hangi bir takıntım yok hocam sadece beni 2-3 yıl idare etsin güncel oyunları vs sıkıntısız oynayıp devam etmek istiyorum

Harici önereceğin sistem veyahut bileşen varsada yardımı beklerim
Hocam itopyadan yaptığımda böyle bir şey oldu ama dediğim gibi bayram indirimlerinde daha ucuza bulabilirsin

Ve ince hesapta taksit seçeneğide yok kasaların kötü olmasının yanında

Ekler

• IMG_0092.webp
    IMG_0092.webp
    67.6 KB · Hit: 17
Hocam itopyadan yaptığımda böyle bir şey oldu ama dediğim gibi bayram indirimlerinde daha ucuza bulabilirsin

Ve ince hesapta taksit seçeneğide yok kasaların kötü olmasının yanında
Hocam böyle toplayınca ortalama 120 bandına çıkıyor bi yanlışlık yok ise ?

Böyle de güzel ama 5070 ti bence daha iyi bir kart 9070xt ye göre.
Teşekkür ederim muhtemelen önerdiğiniz kasayı 7800x3d+ 5070 ti
Kombinasyonuyla değerlendireceğim fiyat olarak 104.500 civarı yapıyor bakalım hayırlısı olsun sağ olun yardımlarınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri