Fsr Güncellemelerini Alacak Mıyım?

merthiff

80+
Reaksiyon skoru
12
ekran kartı için 5070 ile rtx9070xt arasında gidip geliyorum (hedefim 2K ve akıcı oyun oynamak) ve tabii ki DLSS'i FSR'den daha çok beğeniyorum ama FSR kendini geliştiriyor. fiyatlar neredeyse aynı ama 9070xt ham olarak daha güçlü bu yüzden 9070xt alsam gelecek FSR güncellemeleri bana gelecek mi? örneğin FSR5. Ayrıca siz olsanız hangi ekran kartını alırsınız merak ediyorum

Oyun için alacaksam 9070xt alırdım

ekran kartı için 5070 ile rtx9070xt arasında gidip geliyorum (hedefim 2K ve akıcı oyun oynamak) ve tabii ki DLSS'i FSR'den daha çok beğeniyorum ama FSR kendini geliştiriyor. fiyatlar neredeyse aynı ama 9070xt ham olarak daha güçlü bu yüzden 9070xt alsam gelecek FSR güncellemeleri bana gelecek mi? örneğin FSR5. Ayrıca siz olsanız hangi ekran kartını alırsınız merak ediyorum
amaç oyunsa amd al geç hocam fp kart 7bin serisinden sonra problemi olanıo görmedim şahsen

Resmi bir açıklama yok ortada, ne desek spekülasyon olur. Ben 9070XT tercih ederdim yine. Çünkü Nvidia 5070'in performansını ne kadar artırabilir ki DLSS'in yeni sürümleri ile? FSR/DLSS'in yeni sürümleri eski nesillerde yeni nesil kartlardaki kadar iyi çalışmıyor.

Amd yine fevri kararlar verip aniden 9000 serisinin fişini çekebilir, o yüzden hiç bulaşmamak lazım. Ayrıca bir çok oyuna hâlâ FSR 4 desteği bile gelmedi, yeni çıkan oyunlardaki amd kaynaklı optimizasyon sorunlarından bahsetmiyorum bile

5070 ve 9070 olsa durup düşünürüm ama bu durumda 9070 xt seçilmeli

Geri