Kasa ve Psu Kötü Olursa Ne Olur

Merhaba yeni kasa aldım 225f ile 5060 var
Ve bunlar için https://www.itopya.com/powerboost-p...ow-fanli-mesh-atx-mid-tower-siyah-kasa_u29219
Bu kasa ve psuyu aldım
En fazla Cs ve Minecraft oynarım psu kötü olduğunu yeni öğrendim bu tarz oyunlarda psu zorlanır mı ve ekran kartına veya işlemciye zarar verir mi
Elektrik dalgalanmalarında mefta olma şansı var. Hiçbir şey olmama şansıda var, f tier zaten değiştir sen bunu. Kasa içinde c4 tutmanın anlamı yok.

Almışsınız artık negatif düşünmeyin, eğlenmenize bakın. Çoğu kişi bu tip kasa ve psu'ları alıyor ve yıllarca sorunsuz kullanıyor. Sorun yaşayan da vardır elbet, elektronik işi şans işi biraz da.

Siz yine de ne olur ne olmaz bilgisayarınızı akım korumalı priz üzerinden kullanın en azından o konuda kafanız rahat olsun.

Son düzenleme:
Eğer sistemini uzun süreli kullanma niyetin varsa en azından b- tier bi psu alman daha iyi olur

psuyu iyi bir şey alda kasa çok önemli değil bence bütçen yoksa geçen arkadaş bedavaya 750w James Donkey psu verdi oyuna girince uçak motoru gibi ses yapıyor psu fanı

Almışsınız artık negatif düşünmeyin, eğlenmenize bakın. Çoğu kişi bu tip kasa ve psu'ları alıyor ve yıllarca sorunsuz kullanıyor. Sorun yaşayan da vardır elbet, elektronik işi şans işi biraz da.

Siz yine de ne olur ne olmaz bilgisayarınızı akım korumalı priz üzerinden kullanın en azından o konuda kafanız rahat olsu.
Negatif düşünmekten ziyade zar zor biriktirdiğin paranla, heves ederek bir bilgisayar alıyorsun ve bunun gibi saçma sapan bir sebepten bozulma şansı var.

Bu ihtimali ortadan kaldırmanın en sağlıklısı olacağını düşünüyorum. Muhtemelen bir şey olmayacak ama bir şey olma ihtimali var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siz yine de ne olur ne olmaz bilgisayarınızı akım korumalı priz üzerinden kullanın en azından o konuda kafanız rahat olsun.
Ben bu mesajı yazarken birisi psu yandı diye konu açmış.

Negatif düşünmekten ziyade zar zor biriktirdiğin paranla, heves ederek bir bilgisayar alıyorsun ve bunun gibi saçma sapan bir sebepten bozulma şansı var.

Bu ihtimali ortadan kaldırmanın en sağlıklısı olacağını düşünüyorum. Muhtemelen bir şey olmayacak ama bir şey olma ihtimali var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu mesajı yazarken birisi psu yandı diye konu açmış.
Peki az önce yazan arkadaşın dediği gibi akım korumalı priz alırsam güvenli olur mu

PSU zorlanmaz. Kötü bir PSU'nun elde kalma veya beraberinde birkaç parçayı götürme olasılığı nedir?
Evindeki elektrik iyiyse, gelen voltaj dengeliyse, sık sık elektrik kesintisi yoksa PSU üretim gereği arızalı değilse bozulma imkanı çok yok.
Evindeki elektrik kötü, dengesiz voltaj var, elektrik kesintisi varsa bu durumda dandik bir PSU kolay bir şekilde uzar, uzarken yanında birkaç parça daha götürür.

Burada şunu düşünmek lazım. Türkiye'de elektrik altyapısı ne kadar iyi? Ben iyi olduğunu sanmıyorum. Bina da eskiyse zaten her binanın kendi hattı bile yoktur, ortaklaşa kullanılıyordur baştan aşağı risk demek. Ben şahsen 30-40K verdiğim sistemi 1-2 liralık PSU'ya emanet etmem. 3-4 liraya çiçek gibi PSU'lar var, kafam rahat olsun derim.

Tabii haklısınız, imkan varsa psu değiştirilebilir ama zaten bütçe mesele olmasa bu tarz bir düşük bütçeli kasa ve psu alınır mıydı o da tartışma konusu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,949
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri