Bende ayni durumdayim inicegide yok al satcilar ekmegimizle oynuyo9 taksit yaparım öderim ya vallaa... psikolojik olarak da iyi değilim ram ram her gün bakıyorum alsam kurtulsam artık
Hocam adam 21.500 koyuyor en son kac olur yaziyolar yoruma 21.000 diyor adam dalga geciyor resmenikinci el sitelerde hala indirimlerden kalma ucuz sıfır ramler var hocam oraya bakın elbet uygun ram bulursunuz bu fiyat kingston için çok uçuk
Taksitle almam gerekiyor yoksa alamam bide önerin varsa başka bakarım tabi kiikinci el sitelerde hala indirimlerden kalma ucuz sıfır ramler var hocam oraya bakın elbet uygun ram bulursunuz bu fiyat kingston için çok uçuk
Xpgler guzel hocam veya corsairTaksitle almam gerekiyor yoksa alamam bide önerin varsa başka bakarım tabi ki
peki hocam bilmediğim için soruyorum kingston neden kötü XPG neden iyi aynı mhz aynı cl ikiside diyelimXpgler guzel hocam veya corsair
Yani kotu degil ama daha iyi gorunus vs performans olarak ben oyle biliyorum duydum yani siz bilirsiniz yinedepeki hocam bilmediğim için soruyorum kingston neden kötü XPG neden iyi aynı mhz aynı cl ikiside diyelim
Daha stabile vs diyenler vardiYani kotu degil ama daha iyi gorunus vs performans olarak ben oyle biliyorum duydum yani siz bilirsiniz yinede
3 5 performans fark etmez bana hele hele görüntü hiç fark etmez. hangisi ucuzsa alıp geçecem benim için 9 taksit olması lazım şartlar buYani kotu degil ama daha iyi gorunus vs performans olarak ben oyle biliyorum duydum yani siz bilirsiniz yinede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha stabile vs diyenler vardi
3 tane büyük ram silikon üreticileri var sk hynix, samsung ve micron. kingston corsair gibi markalar kasasını üretiyor sadece yani asıl bakılması gereken yer silikon üreticileri en iyi silikon üreticiside sk hynix diye biliyorum yanlışım varsa düzeltinYani kotu degil ama daha iyi gorunus vs performans olarak ben oyle biliyorum duydum yani siz bilirsiniz yinede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha stabile vs diyenler vardi
Alin gecin hocam ozaman3 5 performans fark etmez bana hele hele görüntü hiç fark etmez. hangisi ucuzsa alıp geçecem benim için 9 taksit olması lazım şartlar bubakalım hayırlısı
hıyar göndermezler değil mi hocam xDİptal baya geç geliyor bilginize, sahte kargo kodu oluşturuyorlar vermiyorlar ama.
magicmişTechburada'dan mı aldınız?
techburadaysa gönderme ihtimali %0 o yüzden asla yolunuz düşmesin o satıcıya çok mağdur ediyorlar.magicmiş