fpsde o kadar fark olmuyor, zaten undervolt yapınca fark edilmiyor bile ama aradaki farka değer bence. tek eksi yanı, bu kart incehesapta 32den mi ne satıldı geçen cuma. gerçi burada 6 taksit var.Peki bu mu yoksa 35.299 TL'ye Nitro+ mı ? Sanki Nitro+ aradaki 1300 TL'ye, soğutma + 2-3 fps farkı için tercih edilir gibi.
Benim amacım taksitle ödemek zaten açıkçası ama Nitro+'ın soğutma performansı en az 5-7 derece daha iyidir diye tahmin ediyorum.fpsde o kadar fark olmuyor, zaten undervolt yapınca fark edilmiyor bile ama aradaki farka değer bence. tek eksi yanı, bu kart incehesapta 32den mi ne satıldı geçen cuma. gerçi burada 6 taksit var.
Ne aldınızBenim amacım taksitle ödemek zaten açıkçası ama Nitro+'ın soğutma performansı en az 5-7 derece daha iyidir diye tahmin ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Acaba Red Devil daha ucuza düşer mi diye düşünmüyor değilim, Amazon ona da bir indirim patlatır gibi.
Bende kaç aylık konu neden canlandı dedimNe aldınız
Fiyatlar çok şişik hepsiburada da 30 bandına yaklaşsa taksit ile alacağım.İnceliyorum kimin nerden ne aldığını bu aralarBende kaç aylık konu neden canlandı dedim