❌İndirim Bitti! Sapphıre Radeon Rx 9070 Xt Nıtro+ 16gb Gddr6 256bit Amd Ekran Kartı 27.996tl

İndirimi görür görmez vatan müşteri hizmetlerini aradım şubeden destek olabileceklerini söylediler. Şubeyi aradım sipariş geçmesini söyledim başka mağazalardan getirebiliriz dedi stok durumu için müdürüyle görüştü tamam gelsin ödeme alalım dediler. Hemen şubeye gitmeme rağmen şubede stok kalmadığı sipariş oluşamayacağı bilgisi verildi. Şaka gibiler ram olayında da aynısı oldu vatan dan indirim de hiç bir ürün alamadım.

Bir magazayi aradim 11-12 tane teshir urun vardi bitirdiler dedi. Kutu acik ya da internetten alinip iade edilen urunler olabilirmis, iade urunler bir sorundan olabilir teknik servis bilir onu dedi.

Urunu alabilenler geldiginde saglam teste soksunlar, piyasaya gore 15-16k ucuz olsa da bedavaya vermiyorlar ennayet.

forumda başlık açıldığında arkadaş vatana gitmek için yola çıkmıştı. mağazaya vardığında satmamışlar sanırım 1 tane kalmış onu da ayırmışlar birine

1000124569.webp
Xtmiz yok ama ameliyat devam ediyor

Bende açılır açılmaz 1 dk içinde şubeyi aramama rağmen alamadım oraya gittiğinde stok yok dediler diğer çalışanda iyi fiyata aldık diye kendi aralarında konuşuyorlardı.

Montaji nasil gidiyor kolay mi bu kasada
Sağ sol heryeri tornavida sız çıktı önce 9070 kurcam 1 ay süre doluyor sorun varsa bileyim en azından ardından 4080superi taşıycam çok işim var

Sağ sol heryeri tornavida sız çıktı önce 9070 kurcam 1 ay süre doluyor sorun varsa bileyim en azından ardından 4080superi taşıycam çok işim var
Lian Li 216 da beni en zorlayan gpuyu kasaya vidala(yama)mak oldu, minik vidalarla iskence gibi, usenmesem kafesi cevirip kablo alip dikey montaj yapicam.

Geri