🔥İndirim Colorful Battle-Ax B650m-Plus Wi-Fi V15 5.779 Tl

B650 paylaşınca linçliyonuz anlamıyorum ki, çipset yükselince performans artmıyor az araştırın kardeşim :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
B650 paylaşınca linçliyonuz anlamıyorum ki, çipset yükselince performans artmıyor az araştırın kardeşim :D
Sende az araştır o çipset yükseltmenin ne işe yaradını , misal 7800x3d gibi bir işlemciyi b650 linin 6 katmanlı yapısı mı soğutur ve optimize eder ? Yoksa b850 linin 8 katmanlı yapısı mı soğutur ve optimize eder

Bu anakartla 7500F'e PBO ve CO ayarı hiç yapamamıştım. En ufak değişiklikte bile kesinlikle stabil olmuyordu.

Sende az araştır o çipset yükseltmenin ne işe yaradını , misal 7800x3d gibi bir işlemciyi b650 linin 6 katmanlı yapısı mı soğutur ve optimize eder ? Yoksa b850 linin 8 katmanlı yapısı mı soğutur ve optimize eder
hocam her şey katman sayısı olsa hiçbir b650 anakart satmazdı zaten, b650'lere göre çok çok iyi bir vrm'i var anakartın keyfimden paylaşmadım zaten
vrm soğutucları da iyi duruyor bu bütçede çoğu anakartta 2 tane değil 1 tane bile blok yok

tam olarak ürüne takılmamışlardır parasına takıldılar bence
1779385264341.webp

gaming gecesinde düşen fiyatları

tam olarak ürüne takılmamışlardır parasına takıldılar bence
Alıntıyı görüntüle
gaming gecesinde düşen fiyatları
hocam demin bir indirim paylaşmıştım direkt bitti alternatif olsun diye paylaştım bunu da. çok bir indirim yok kuponla düşüyor fiyat zaten. benzer fiyattaki b650'lerden çok çok iyi, b850'ler ile kapışır o yüzden yani.

Son düzenleme:
Bu anakartla 7500F'e PBO ve CO ayarı hiç yapamamıştım. En ufak değişiklikte bile kesinlikle stabil olmuyordu.
Anakart ile alakalı değildir o işlemcinin silikon kalitesiyle ilgili, 2 anakartta da denedim ben işlemcimi hep aynı değerlerde reset atıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart ile alakalı değildir o işlemcinin silikon kalitesiyle ilgili, 2 anakartta da denedim ben işlemcimi hep aynı değerlerde reset atıyordu
Bu anakartın v14ünü kullanıyorum

Şu an bu anakartı kullanıyorum, şimdilik bir sıkıntısı yok. Taş gibi de anakart. Sadece çift kuleli büyük bir hava soğutucu takarsanız, RAM tarafındaki fanı 1,5 santimetre kadar yukarı kaldırmanız gerekebilir. Ya da pek de mantıklı olmayan bir çözüm ama 'low profile' (düşük profilli) RAM bakabilirsiniz🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,091
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri