Çözüldü✓ Rekabetçi Oyunlar İçin 320 Hz ve Üstü Monitör Arayışı

Değerlendireceğim hocam tavsiyelerin için teşekkürler hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizce hangisini almalıyım hocam 420 oc li sanırım ama oc siz 400 Muş 400 daha çok işimi görür ama kalite olarak hangisi iyidir birde 320 Hz olan adaptive ben AMD kullanicisiyim bir şey olurmu
İşlemcin neydi

Rekabetci oyunlar için varmı hocam bu 2k bundan daha yüksek Hz li 1080p bir monitör arıyorum 2k oyunlar için daha ucuz bir şey alacagim

Değerlendireceğim hocam Dell in hizmetide iyi sanırım ama bir tık daha yüksek Hz li bir modeli varmidir
yani yüksek hz model varmı bilmiyorum 320hz ve üzeri yazdığını gördüm ve kullandığım bir model olduğu için önerdim

Monitör arayisindayim rekabetçi oyunlar için 320 Hz ve üstü FP bir monitör arıyorum bütün monitörler video çekilir çekilmez pahalanmis gibi bulamadım hiç bir videoda 360 -420 Hz arası tam işimi görür uyguna daha üstü varsa oda olur
sadece fps oyunu oynuyorsan benq arada hikayelide takılıcam diyorsan asus rog serisine yönelebilirsin.

7800x3d ye gecicem rekabetçi oyunlarda 400 vermezmi
Adaptive sync var diyo AMD ekran kartlarında sorun çıkartır mı çok bilgim yokda hocam

sadece fps oyunu oynuyorsan benq arada hikayelide takılıcam diyorsan asus rog serisine yönelebilirsin.
Hocam arkadaşların önerdiği AOC nasıl olur hikayeli için daha uygun bir 2k bakmak istiyorum

Nvdiayla da uyumluymus bilmiyodum nvdiayla uyumlu olduğunu(neyse hocam hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için hoşçakalın)

Adaptive sync var diyo AMD ekran kartlarında sorun çıkartır mı çok bilgim yokda hocam

Hocam arkadaşların önerdiği AOC nasıl olur hikayeli için daha uygun bir 2k bakmak istiyorum

Nvdiayla da uyumluymus bilmiyodum nvdiayla uyumlu olduğunu(neyse hocam hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için hoşçakalın)
hocam xg27acs al kesinlikle üzmez çok kaliteli bütçe sınırlıysa lg ye de yönelebilirissin aoc en son ihtimal düşün ucuz bulursan al anca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,047
Üyeler
197,611
Son üye
Batuq18
Geri