Acemi Sürücü Caravelle Kullanabilir mi?

Bir sürücü kursu işletmecisi olarak söylüyorum. ÇIKMA. Caravella gibi araçlar bindiğin i20 gibi hatcback bir arabının 3 katı boyutunda. Yıllarca normal araba kullanmış insanlar bile caravella sürmekte zorlanıyor. Tavsiyem özellikle bayram gibi trafiğin 10 katına çıktığı ve tahammülün dibe düştüğü bir zamanda direksiyon koltuğuna oturma.

Başkası kullansın. Aracın boyutu nedeniyle dar trafikte veya park yaparken birilerine vurabilirsin. Ummadığın anda olur böyle kazalar hep.

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar ehliyetimi geçen hafta aldım almadan önce az biraz otomatik araba sürmüşlüğüm var lakin arabamız ww caravelle 4-5 gündür evimin yakınlarında ufak bi otopark var oranın dışında çıkmadan sürüyorum alıştırma olsun diye bayram günü arkadaşlarla biryerlere gidelim diye düşündüm sizce trafiğe çıkmalımıyım herhangi bir sorun çıkar mı veya tavsiyeleriniz neler malum büyük araba ve manuel görüşlerinizi bekliyorum
çok hata yapacağını düşünüyorsan çıkma insanlar aksi yalandan kavga etmeye çalışıyorlar.

Korkularını trafiğe çıkıp o çılgınlığa girmeden de aşamıyorsun ama bayram üst seviye...

Nasıl daha kolay
Araç büyük olduğu için sen yukardasın ve de görüş alanı çok fazla bu nedenle hakimiyet artıyor daha rahat oluyor. Ancak başlarda sağa sola dönüş, park gibi noktalarda zorluk yaşıyorsun.

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar ehliyetimi geçen hafta aldım almadan önce az biraz otomatik araba sürmüşlüğüm var lakin arabamız ww caravelle 4-5 gündür evimin yakınlarında ufak bi otopark var oranın dışında çıkmadan sürüyorum alıştırma olsun diye bayram günü arkadaşlarla biryerlere gidelim diye düşündüm sizce trafiğe çıkmalımıyım herhangi bir sorun çıkar mı veya tavsiyeleriniz neler malum büyük araba ve manuel görüşlerinizi bekliyorum
Çıkma trafiğe ama o araca alışmak için mahalle aralarında gez. Seni büyük araçta zorlayacak şey trafik değil sağa sola dönüşler ve şerit değiştirmeler olacak.

Araç büyük olduğu için sen yukardasın ve de görüş alanı çok fazla bu nedenle hakimiyet artıyor daha rahat oluyor. Ancak başlarda sağa sola dönüş, park gibi noktalarda zorluk yaşıyorsun.

Çıkma trafiğe ama o araca alışmak için mahalle aralarında gez. Seni büyük araçta zorlayacak şey trafik değil sağa sola dönüşler ve şerit değiştirmeler olacak.
Sağını solunu bilemez büyük olduğu için öyle düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,216,312
Üyeler
196,926
Son üye
airixs
Geri