Öncelikle herkese merhaba. Forza 6 da oyunun kendi sorunu yoksa benim bilgisayarımda mı sorun var anlayamadım. Öncelikle oyunun kenar yumuşatma ayarlarına gelelim. TAA fsr ve xess. hepsi bir birinden kötü gözüküyor. Forza 5 de açılımlarını bile bilmediğim kenar yumuşatmaları açarak cam gibi görüntü alıyordum. İkinci olarak şehirde gezerken arabaların spawn oluşunu görüyorum önümde spawn oluyor videodaki gibi. oynayanlar varsa durum sizde de böyle mi ? tek arabalar değil bazı nesneler de sonradan gözümün önünde yükleniyor. Ayrıca tek şehir ortamı değil ağaçlarda aşırı kötü duruyor ve geç yükleniyor. Oyun Ultra garfiklerde ve 2k da
mesela yola bakın ya da karşıdaki evin tel örgülerine taa açıkken böyle. Bunların böyle gözükmemesi için hangi kenar yumuşatmayı kullanmalıyım ya da hangi ayarı extreme yaparsam düzelir
mesela yola bakın ya da karşıdaki evin tel örgülerine taa açıkken böyle. Bunların böyle gözükmemesi için hangi kenar yumuşatmayı kullanmalıyım ya da hangi ayarı extreme yaparsam düzelir
Son düzenleme: