Cs2 Yeni Güncelleme Hakkında Düşünceleriniz

timelytie

80+
Reaksiyon skoru
144
**Hatıra (Souvenir) skinleri artık Takas Sözleşmesi (Trade Up) içerisinde kullanılabiliyor.**
**Sözleşmeye hatıra skinleri koyulduğunda, çıkan üst aşama silah "normal" (düz) skin olarak çıkıyor; üzerindeki altın stickerlar ve hatıra statüsü siliniyor.**
**Envanterdeki normal skinler, turnuva hakkı/jeton kullanılarak seçilen bir maç ve oyuncuyla eşleştirilip Souvenir (Hatıra) skinine dönüştürülebiliyor.**
**Dönüşüm esnasında skine seçilen maçın harita stickerı, takım logoları ve oyuncunun altın imzası kalıcı olarak basılıyor; eski stickerlar siliniyor.**
**Ucuz ve eski hatıra skinleri sözleşmelerde hammadde olarak eritildiği için piyasadaki arzı hızla azalıyor ve fiyatları yükseliyor.**
**Üst seviye pahalı skinlerin üretimi (Trade Up girdisi çeşitlendiği için) kolaylaştığından, bazı nadir skinlerin piyasa fiyatlarında gevşeme görülüyor.**
Yatırımlık neler aldınız veya neler hala alınabilir?

**Hatıra (Souvenir) skinleri artık Takas Sözleşmesi (Trade Up) içerisinde kullanılabiliyor.**
**Sözleşmeye hatıra skinleri koyulduğunda, çıkan üst aşama silah "normal" (düz) skin olarak çıkıyor; üzerindeki altın stickerlar ve hatıra statüsü siliniyor.**
**Envanterdeki normal skinler, turnuva hakkı/jeton kullanılarak seçilen bir maç ve oyuncuyla eşleştirilip Souvenir (Hatıra) skinine dönüştürülebiliyor.**
**Dönüşüm esnasında skine seçilen maçın harita stickerı, takım logoları ve oyuncunun altın imzası kalıcı olarak basılıyor; eski stickerlar siliniyor.**
**Ucuz ve eski hatıra skinleri sözleşmelerde hammadde olarak eritildiği için piyasadaki arzı hızla azalıyor ve fiyatları yükseliyor.**
**Üst seviye pahalı skinlerin üretimi (Trade Up girdisi çeşitlendiği için) kolaylaştığından, bazı nadir skinlerin piyasa fiyatlarında gevşeme görülüyor.**
Yatırımlık neler aldınız veya neler hala alınabilir?
10 dolarlık ak 1 senede 40 dolara çıktı. Şuan 1-2 tane 40 a var ardından 42-45 diye gidiyor. Ulan keşke satmasaydim

Kendi yandaşları bu muhabbetleri önceden bilip skin kasa stoklamıyorsa turşu rick olayım benim kasalar 3 kuruş toparlıyor bunlar gene update atıyor altın alıp bi kenara oturmak gerek

Kendi yandaşları bu muhabbetleri önceden bilip skin kasa stoklamıyorsa turşu rick olayım benim kasalar 3 kuruş toparlıyor bunlar gene update atıyor altın alıp bi kenara oturmak gerek
geçen haftalarda bu trade up olayı yabancı subredditlerde geziyordu zaten ama kimse inanmamıştı

kesinlikle katılıyorum altın alıp oturucaksın ,oyuna yatırım gözüyle bakmak şu son 1 senedir saçmalık oldu b*k ettiler tabiri caizse 20 yıllık market geçmişi olan oyuna yaptıkları şeyler harbiden ilginç. (normalde tabikide hiç bir oyuna yatırım yapılmaz ama biliyorsunuz ki cs nin market geçmişi çok farklı adamlar gerçek silahtan pahalı silah / skinleri oyunda satıyorlardı siz düşünün gerisini)

Vallaha 2 tur arbitraj döndürüp az zararla çıkarım gibi bu piyasadan 2 gram iktisat biliyorsam bu borunun patlayacağı dır

valla hiç gerek olmayan garip updateler gelmeye başladı gibi hissediyorum. tamam turnuvalara insanlar daha fazla katılsın. bilet alsın para yatırsın istiyolar ama bu şekildemi olmalıydı emin değilim. bi kere benim açımdan çok büyük zaiyat verdim. çok fazla istediğim bi skin vardı. souveneir hali base halinden daha ucuzdu. alamadım ve şuanda 2.5x fiyatına satıyolar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,877
Son üye
-Cem
Geri