🔥İndirim .

Ne .ok yediklerini bunlarda bilmiyor şu an!

1779462970659.webp

Direkt aldım. ryzen 7 9700x bekliyordum bu varmış şansımda iyi oldu. anakartı alamadım, ikisini de sepete ekledim f5 abandım işlemci düştü anakart düşmedi mecbur çıkarttım alım yaparken anakartta düşmüş herhalde

Alıntıyı görüntüle
Direkt aldım. ryzen 7 9700x bekliyordum bu varmış şansımda iyi oldu. anakartı alamadım, ikisini de sepete ekledim f5 abandım işlemci düştü anakart düşmedi mecbur çıkarttım alım yaparken anakartta düşmüş herhalde
Hocam hayırlı olsun bende 9950x bekliyordum. 9900x3d yi seçmek durumunda kaldım. Bana önbellek değilde çekirdek lazımdı ama en azından soğutması kolay olucak güle güle kulla

Stok bitti yazıyor şimdi bak mouse linki bozuk degilmiydi nasıl bitti la

Abi nasıl aldınız fiyat ne zaman değişti
ben ekledim baktım düşmemiş. İçimden sövüyordum. Sonra bi arkadaş sanırım @thepublicman bu arkadaş geç fiyat düşürüyorlar diyince sağolsun. F5 atmaya başladım. Sonra bi anda laks diye fiyat değişti yazdı. 2 side sepetteydi 2 saniyede karar vermem lazımdı bende 9900x'i eledim. 9900x3d ile devam ettim. Çok şükür alabildik. Bu fiyata 9950x falan denk gelsin isterdim içten içe ama itopyaya çok teşekkürler uyguna aldım

direk yanlarına stok bitti yazdılar z890 ı görmesem direk b760 ı alırdım ayak üstü 2 sinden de oldum . bi anakart alamadım ne vatandan ne bundan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri