Fiyat bakımından howl daha iyi ya zaten aralarındaki farkı anlaman imkansız ben STK rs7 ile howl75 arasındaki farkı anliyamiyorumikisine aynılar demiştin şimdi howl daha iyi diyorsun aralarında ne var?
Manyetik al derim o bütçede ben kullanıyorum memnunum önerim akko funn 60Beyler banada önerseniz 2000 TL ye siyah membran olsa daha iyi olur alışkanlık varda ama mechanic switch de olabilir onada bir şans vermek istiyorum
Manyetik farkı nedir mekanikleFiyat bakımından howl daha iyi ya zaten aralarındaki farkı anlaman imkansız ben STK rs7 ile howl75 arasındaki farkı anliyamiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Manyetik al derim o bütçede ben kullanıyorum memnunum önerim akko funn 60
abi vallaha mix 87 çok iyi gözüküyor onu alıcam gibi efe abimde onu al diyor bakalımKarar verdin mi king
kral fiyata takılma ya 4000 e çıkarım ben banane fiyattan şuana kadar mix 87 daha iyi gözüküyor farklı bir klavye bulamadım hem switch hem oyun performansı hem gündelik kullanım için oldukça iyi bir klavye gibiFiyat bakımından howl daha iyi ya zaten aralarındaki farkı anlaman imkansız ben STK rs7 ile howl75 arasındaki farkı anliyamiyorum
Manyetik al derim o bütçede ben kullanıyorum memnunum önerim akko funn 60
Şimdi baktım çok şık duruyor teknik açıdan da iyiyse gayet iyiabi vallaha mix 87 çok iyi gözüküyor onu alıcam gibi efe abimde onu al diyor bakalım
kral fiyata takılma ya 4000 e çıkarım ben banane fiyattan şuana kadar mix 87 daha iyi gözüküyor farklı bir klavye bulamadım hem switch hem oyun performansı hem gündelik kullanım için oldukça iyi bir klavye gibi
abi vallaha mix 87 çok iyi gözüküyor onu alıcam gibi efe abimde onu al diyor bakalım
kral fiyata takılma ya 4000 e çıkarım ben banane fiyattan şuana kadar mix 87 daha iyi gözüküyor farklı bir klavye bulamadım hem switch hem oyun performansı hem gündelik kullanım için oldukça iyi bir klavye gibi
Onun gönlü bende de var ama almıyor işte....senin belli ki w75 de gönlün var. Al kurtul![]()
o zaman al geç mix 87i ben ordan kalan parayı mouse a aktar diye söyledimabi vallaha mix 87 çok iyi gözüküyor onu alıcam gibi efe abimde onu al diyor bakalım
Yok yok bence hiçbirşey almayayım gerek yok girdin bi çukura çıkamıom hepsi çok güzell öfösösöslwşsenin belli ki w75 de gönlün var. Al kurtul![]()