Mevzu derece değilki hocam. Phantom Spiritte çok benzer derecelerde tutabiliyor mevzu tamamen ses ve uzun ömürlük. Noctua fanları 10 15 yıldır kullanan insanlar var bozulmamış hala. Ve adam anakart soketi değişince noctuaya mail atıp am5 braketi istiyor ve noctua gönderiyor. Zaten sıradan kullanıcı için değil dedim ya nasıl sıvı soğutmaya 20k veren bir tayfa var buda onun hava soğutma versiyonu ama bence bunun bir mantığı var en azından. Karşılığında sessizlik alıyorsun.Patlıcan reçelini anlayabiliyorum ama şu Noctua işini anlayamıyorum. İnsanlar 1-2 derece var için bu paraları niye öder
Sıvı soğutmaların hepsini tokatlar. Sadece sıcaklık olarak bakmayın. O konuda sadece sıvı soğutmalar geçiyor onlarda belirli süreye kadar. Uzun ömürlülük konusunda hava soğutmalar sıvı soğutmaların hepsini tokatlar. Bu arada bunun yerine çift kuleli thermalright alınır. 3-4 sene öncesine kadar noctuların fiyatları makuldü.Alcağımdan değilde bu 360mm sıvı soğutmalarla kapışıyodur heralde tank gibi duruyo
Onu diyorum zaten ses için 5-6 kat para ödeyeceğime fanları biraz yavaşlatırım ses benzer seviyeye düşer. Sıcaklık da 2 derece artsın hadiSes için aga
Valla param olsa alırım daha güzel duruyo en kral sıvı soğutmadan bana göreSıvı soğutmaların hepsini tokat. Sadece sıcaklık olarak bakmayın. O konuda sadece sıvı soğutmalar geçiyor onlarda belirli süreye kadar. Uzun ömürlülük konusunda hava soğutmalar sıvı soğutmaların hepsini tokatlar.
Eskiden ucuzdu. 2021de 1500 TL eski D15in siyah modelini almıştım. Hala ilk günkü gibi çalışıyor.bilmedigimden soruyom bu noctular ilk cıkdıgındada mı böyleydi fiyatları ??
Sadece derece için ödemiyor ki insanlar? Sessizlik, Satış sonrası destek, çok uzun ömür için para ödüyoruz. Ben kendi kasamda Noctua dışında fan bulundurmuyorum. Hepsi 5 yıllık ama hala tık yok.Patlıcan reçelini anlayabiliyorum ama şu Noctua işini anlayamıyorum. İnsanlar 1-2 derece var için bu paraları niye öder
25 dba ses seviyesinde phantom spiritle arasında 4 derece fark varmış. İ9 14900k işlemci ile yapılan test sonucu bu. Bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorum ama 4 derece için 6 kat ödemeye gene de değmez benceMevzu derece değilki hocam. Phantom Spiritte çok benzer derecelerde tutabiliyor mevzu tamamen ses ve uzun ömürlük. Noctua fanları 10 15 yıldır kullanan insanlar var bozulmamış hala. Ve adam anakart soketi değişince noctuaya mail atıp am5 braketi istiyor ve noctua gönderiyor. Zaten sıradan kullanıcı için değil dedim ya nasıl sıvı soğutmaya 20k veren bir tayfa var buda onun hava soğutma versiyonu ama bence bunun bir mantığı var en azından. Karşılığında sessizlik alıyorsun.
işte gerçek bir gurme.Sadece derece için ödemiyor ki insanlar? Sessizlik, Satış sonrası destek, çok uzun ömür için para ödüyoruz. Ben kendi kasamda Noctua dışında fan bulundurmuyorum. Hepsi 5 yıllık ama hala tık yok.
Phantom Spirit'in fanlarından motor sesi çıkıyor. G2'de motor sesi yok. Önceki serilerde de çok az miktarda motor sesi var.25 dba ses seviyesinde phantom spiritle arasında 4 derece fark varmış. İ9 14900k işlemci ile yapılan test sonucu bu. Bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorum ama 4 derece için 6 kat ödemeye gene de değmez bence