🔥İndirim Montech Gf120r V2 Argb 120mm Kasa Fanı (3’Lü Set) – Reverse Blade 1849tl

hocam kasanızdan memnun muydunuz önerir misiniz?
Memnunum 1 gündür kullanıyorum ama öndeki 17cm fanlara bir şey olursa ne yaparım bilmiyorum standart fan değiller 3 tane 14cm takılıyor ama görüntüsü bozulur o zamanda

@GGbaba Ben de sizinle aynı durumdayım. Lancool 217 alacaktım ama indirime girmeyince Lancool 217 INF aldım. Siz baya araştırmışsınız, önermişsiniz, ben de bu fanları sipariş edeceğim. İmzamdaki tüm parçalar elime ulaştığında kurulumu yapacağım. Beğenmediğiniz bir durum olursa lütfen yazın.

@GGbaba Ben de sizinle aynı durumdayım. Lancool 217 alacaktım ama indirime girmeyince Lancool 217 INF aldım. Siz baya araştırmışsınız, önermişsiniz, ben de bu fanları sipariş edeceğim. İmzamdaki tüm parçalar elime ulaştığında kurulumu yapacağım. Beğenmediğiniz bir durum olursa lütfen yazın.
Ben bu şekil montajını yaptım hocam tek beğenmediğim nokta kablo muhabbeti çok fazla karmaşa oluyor ama fanlar sessiz sağdaki 2 fanı üstede montaj yapabilirsiniz ben böyle yapmayı tercih ettim

Ekler

• 1000124793.webp
    1000124793.webp
    617.7 KB · Hit: 78
  • 1000124840.webp
    1000124840.webp
    78 KB · Hit: 76
Geldi benim fanlar kurcam birazdan
Hayırlı olsun güle güle kullanın bende takip ediyorum reverse fanları Amazon da corsair 3 lü reverse fan var sesli diyorlar.

Bu fanı araştırınız mı nasıl bilginiz var mı

Hayırlı olsun güle güle kullanın bende takip ediyorum reverse fanları Amazon da corsair 3 lü reverse fan var sesli diyorlar.

Bu fanı araştırınız mı nasıl bilginiz var mı
Araştırmamıştım ama şimdi baktım göbekleri farklı benim attığım hidrolik bearing sizin attığınız rifle bearing diye geçiyor sizin attığınızın cfm daha düşük db değerleri aynı gibi

Merak edenler için üste taksaydım daha şık olacakmış uğraşamam ama psu sökmem gerekiyor

Ekler

• 1000124868.webp
    1000124868.webp
    619.2 KB · Hit: 69
  • 1000124869.webp
    1000124869.webp
    396.5 KB · Hit: 69
  • 1000124870.webp
    1000124870.webp
    381.3 KB · Hit: 69
Araştırmamıştım ama şimdi baktım göbekleri farklı benim attığım hidrolik bearing sizin attığınız rifle bearing diye geçiyor sizin attığınızın cfm daha düşük db değerleri aynı gibi
Hidrolik daha iyidir, Rifle daha ucuz fan işi.

Hocam psu üstüne reverse mantıklı oluyor mu. Sonuçta psudan gelen havayı itiyor yukarı
fan aşağı bakıyor psunun üst tarafı kapalı elimi koyduğumda serin hava geliyor psunun üst tarafıda çok sıcak değil açıkçası bilemedim.

Ses nasıl hocam peki. Ben de thermalright Tl-c12c-s fan var reverse için sizinki gibi fan alacağım thermalright devir yükselince uğultu oluşuyor
fan aşağı bakıyor psunun üst tarafı kapalı elimi koyduğumda serin hava geliyor psunun üst tarafıda çok sıcak değil açıkçası bilemedim.

Ses nasıl hocam peki. Ben de thermalright Tl-c12c-s fan var reverse için sizinki gibi fan alacağım thermalright devir yükselince uğultu oluşuyor
ben kıstım baya fanları derece çok yükselirse hızlanıyorlar ama full speed test ettim doğal olarak biraz sesleri oluyor ama düşük devirdeki hava performansı bence iyi önde 2 tane 170 fan var onlarıda maximum yüzde 65 pwm çalıştırıyorum şuan duyduğum tek ses hava sesi 8 tane fan çalışan sistemde 2 tanesinin 17cm fan olduğunu düşünürsek bence normal öteki kasamda daha çok kafa açıyordu 280mm lianli aiodanda çok memnun kaldım 360mm fanları daha sesli çalışıyordu keşke aynı fanın daisy chainini yapsa montech bir avuç kablo var kasa altında fotoğrafını atmıştım o kadar bağlamama rağmen o kadar toparlayabildim.

keşke aynı fanın daisy chainini yapsa montech bir avuç kablo var kasa altında fotoğrafını atmıştım o kadar bağlamama rağmen o kadar toparlayabildim.
Sizdeki fanı sipariş verdim bugün. Bu kasadaki tüm fanların argblerini birbirine bağlayıp uyumlu çalıştıramaz mıyız? Ben öyle yaparım diye düşünüyordum. (İlk defa bilgisayar toplayacağım pek bilmiyorum.). Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Sizdeki fanı sipariş verdim bugün. Bu kasadaki tüm fanların argblerini birbirine bağlayıp uyumlu çalıştıramaz mıyız? Ben öyle yaparım diye düşünüyordum. (İlk defa bilgisayar toplayacağım pek bilmiyorum.). Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Argb ve fan 2sinide bağlayabileceğin hub var bağlayanilirsin çok iyi hub

Geri