🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

Hocam 2021 de asgari ücret 2800 lira diyor google amca. 2021 de daha pahalıymış :)
O zamanki imkanlarla almayı başardım. Alım gücü daha iyi gibiydi sanırım. Ama parasını sonuna kadar hakediyor.

Bi ara sahibindene epey düşmüştü NH D15 S versiyonu, hatta şimdi kontrol ettim 2024 temmuz ayında 1.450 TL'ye almışım. O zamanki fiyatlarının yarısından biraz daha düşüktü o yüzden tercih etmiştim epey memnunum ben, başta 12400f ile kullanıyordum daha sonra 13700k ile kullandım problem yaşamadım hiç ve gerçekten aşırı sessiz. Ama normalde fiyatları çok pahalı bu fiyatlardan memnun bir kullanıcısı olmama rağmen almazdım.

Sadece derece için ödemiyor ki insanlar? Sessizlik, Satış sonrası destek, çok uzun ömür için para ödüyoruz. Ben kendi kasamda Noctua dışında fan bulundurmuyorum. Hepsi 5 yıllık ama hala tık yok.
Hocam 120mm ile 140 lıklar arasında çok performans ve ses farkı oluyor mu

bende kule tipi kulanıyorum ve evet dediğiniz gibi ama bu baya eşşek kadar bir şey sırıtmıyormu kasada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

demekki bizlik değil hocam
1779536035543.webp

ASUS DIMM.2 yüzünden fan sebebiyle kapak anca kapanıyor :)

DIMM.2 kullanmıyorsan problem yok pay çok kalıyor.

Hocam 120mm ile 140 lıklar arasında çok performans ve ses farkı oluyor mu
Oluyor tabii. 140mm daha fazla hava veriyor ve basınç'ı daha fazla oluyor 120mm'e göre ama modele göre de değişir. Bende H6 flow olduğundan alt kısma sadece 140mm takılıyor. Ondan 2 tane NF-A14 almıştım. Sessizler.

dün phantom spirit 2k fiyatı vardı konu acılmıstı alın kullanın

bumblebee sen misin ? hadi dönüş artık dostum

Bunun için tüm fanların iyi olması lazım. İşlem soğutucu sessiz çalışsın da kasa ön fanı hayvan gibi bağırırsa hiç bir anlamı kalmıyor. Set olarak full dizilirse süper ama

Oluyor tabii. 140mm daha fazla hava veriyor ve basınç'ı daha fazla oluyor 120mm'e göre ama modele göre de değişir. Bende H6 flow olduğundan alt kısma sadece 140mm takılıyor. Ondan 2 tane NF-A14 almıştım. Sessizler.
Peki bişey daha sorayım yakalamışken. Sizce kasada fan sayısını artırıp hızı azaltırsak mı daha az ses olur , yoksa daha az fanla biraz daha yüksek rpm de çalıştırırsak mı ses daha az olur? Fanların şunlar olduğunu düşünürsek https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=17758

Peki bişey daha sorayım yakalamışken. Sizce kasada fan sayısını artırıp hızı azaltırsak mı daha az ses olur , yoksa daha az fanla biraz daha yüksek rpm de çalıştırırsak mı ses daha az olur? Fanların şunlar olduğunu düşünürsek https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=17758
Kasaya ve montaj şekline göre değişir. Bendeki NF-14'ler mesela 800RPM'de biraz sesliyken 1200RPM'de sesli değil. Düz vidayla bağlı. Normalde silikon şeklinde montaj yöntemide var ama ben onu hiç kullanmadım.

Ben kasadaki fan sayısını arttırmaya karşıyım şahsen. Ne kadar az fan o kadar iyi. Pasif soğutma candır.

Kasaya ve montaj şekline göre değişir. Bendeki NF-14'ler mesela 800RPM'de biraz sesliyken 1200RPM'de sesli değil. Düz vidayla bağlı. Normalde silikon şeklinde montaj yöntemide var ama ben onu hiç kullanmadım.

Ben kasadaki fan sayısını arttırmaya karşıyım şahsen. Ne kadar az fan o kadar iyi. Pasif soğutma candır.
niye 800 rpm de sesli hocam tam tersi olması gerekmiyor mu? Montaj şekli derken anlayamadım normal vidayla bağlamıyor mu herkes

Geri