❌İndirim Bitti! Sapphıre Radeon Rx 9070 Xt Nıtro+ 16gb Gddr6 256bit Amd Ekran Kartı 27.996tl

Kart yüksek ihtimalle teşhirdi ancak hiçbir şekilde bilgi vermediler bana. Nereden mi anladım içinden çıkan kablonun oturma pini kırık ulan vatan...
bir insan hem şanslı olup hemde senin kadar nasıl talihsiz olabilir akıl alır gibi değil

Kart yüksek ihtimalle teşhirdi ancak hiçbir şekilde bilgi vermediler bana. Nereden mi anladım içinden çıkan kablonun oturma pini kırık ulan vatan...
Boşverin hocam yinede iyi fiyata aldınız 2. elde bile çok daha yüksek fiyatlar. Aradaki indirim 1000w psu eder zaten onun 12 pin kablosunu takarsınız :D

gecmis olsun hocam banada teshir mevcut 9070xtde dediklerinde iade almıyoruz siz servise gönderirisiniz gibi bir şey söylemişti. iade nasıl almıyolar sorgulamadımda 5060tiye yonelmisdim bende

Boşverin hocam yinede iyi fiyata aldınız 2. elde bile çok daha yüksek fiyatlar. Aradaki indirim 1000w psu eder zaten onun 12 pin kablosunu takarsınız :D
Kırık olmayan kablo göndersinler bari :kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir insan hem şanslı olup hemde senin kadar nasıl talihsiz olabilir akıl alır gibi değil
sağlık olsun kablo göndersinler en kötü okeyim

Ekler

• images.webp
    images.webp
    6.1 KB · Hit: 10
kablo pini kırık ürün göndermezsin ama teşhir olsa iade ürün olsa eyvallah onda da haber vermeleri lazım

Evet bir de kablo pini kırık nasıl gönderebilir koca firma
Bence iade ürünleri teşhir adı altında satıyorlar yada sıfır diye misal 9070xt nitro aldım vatandan cw çokdu iade edip yeniden aldım bu kartıda bana göre ya teşhir adı altında sattılar yada web satıştan sıfır diye sattılar sana da benzer bir şey denk geldi galiba amazonun kalitesi hiçbirinde yok ha bizim insanımız o kaliteyide yerle bir edecek yakında ama o da ayrı bir konu

Bence iade ürünleri teşhir adı altında satıyorlar yada sıfır diye misal 9070xt nitro aldım vatandan cw çokdu iade edip yeniden aldım bu kartıda bana göre ya teşhir adı altında sattılar yada web satıştan sıfır diye sattılar sana da benzer bir şey denk geldi galiba amazonun kalitesi hiçbirinde yok ha bizim insanımız o kaliteyide yerle bir edecek yakında ama o da ayrı bir konu
cw çıksa sorun etmem onu nereden bilebilirler de kutu koruma etiketleri düzgündü ekran kartı da düzgün duruyor bu arada tek sıkıntı kablonun pini hani kargo da kırılacak bir şey de değil bu pin neyse bakalım takıp test dahi etmedim ne derlerse

Kırık olmayan kablo göndersinler bari :kekw:

sağlık olsun kablo göndersinler en kötü okeyim
O kablo biraz kalabalıklaştırıyor ortalığı tek parça kaliteli kablo bulursan onu kullan benim 12vphwr kablo yetmediği için test ederken mecburen bunu kullandım

Benimkini kargoya vermediler aradım sordum stok kontrolü yapılıyordur felan dedi bakalım.
1779547875114.webp

Ben sizi anlamadım, Itopya indirim yapıyor laf yiyor Vatan daha iyi indirim yaptı diyorsunuz. Vatan indirim yapıyor yine laf yiyor, İncehesap indirim yapıyor yine laf yiyor :kekw:

Ben sizi anlamadım, Itopya indirim yapıyor laf yiyor Vatan daha iyi indirim yaptı diyorsunuz. Vatan indirim yapıyor yine laf yiyor, İncehesap indirim yapıyor yine laf yiyor :kekw:
insanoğlunu memnun etmek imkansız :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,293
Üyeler
196,926
Son üye
airixs
Geri