İzlediğiniz En İyi Dizi Nedir? ve Bana Ne Önerirsiniz?

İzlediğiniz en iyi dizi neydi ve neden?
Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
5- Mr robot (ilk 3 4 bölümü izledim eşcinsellik sahnelerinden sonra hevesim kaçtı ama hala ilgimi çeker Elliot felan.)
6- Rick and morty

Kesinlikle şunu izle dediğiniz bir dizi varmı? Güzel ders veren içine çeken dram gerilim olan? Six feet under izle pişman olmazsın diyor bir arkadaşım ama gündelik hayat dizisi gibi duruyor aşk meşk felan.
Game of Thrones
Bu yapımı izlerken yaşadığım duyguları başka yapımlarda yaşamadım . Kalitesinden yana kimsenin bir şüphesi yoktur finalinin kötülüğünde de hemfikirizdir ama bu tüm yapımı kötü yapmaz , direkt en iyi dizi derim.
İzlemediysen
Spartacüs,Dexter,Vikings,Sherlock,Chernobyl,Attack on Titan,Narcos önerimdir
Farklı bir önerimde İmparatoriçe Ki dir çok beğendiğim bir yapımdır.
Bu arada Dexterda benim için en özel yapımdır birinci şahıs gözünden izlemek karakteri anlamak ,bağlanmak , haklı bulmak bunlar bu yapımı çok etkileyici yapıyor.

Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
5- Mr robot (ilk 3 4 bölümü izledim eşcinsellik sahnelerinden sonra hevesim kaçtı ama hala ilgimi çeker Elliot felan.)
6- Rick and morty

Kesinlikle şunu izle dediğiniz bir dizi varmı? Güzel ders veren içine çeken dram gerilim olan? Six feet under izle pişman olmazsın diyor bir arkadaşım ama gündelik hayat dizisi gibi duruyor aşk meşk felan.
1- Breaking bad
2- Jojos bizzare adventure
3- Attack on titan
4- İnvincible
5- The boys
6- Rick and morty

Sayacak daha çok var ama aklıma şu anlık gelen bunlar.

Breaking bad klasiktir zaten pek açıklamama gerek yok
Jojo ise kaliteli animasyon/görsel , kaliteli karakterler , kaliteli kötü karakterler , kaliteli hikaye ve rakipsiz şarkıları var.
Attack on titanda aynı şekil hikayesi ve sürükleyiciliği harika , özellikle Atatürk'ten ilham alınan bir komutan olduğu için benim daha da çok sevmeme neden olmuştu.
İnvincible son zamanlarda izlediğim en iyi hikayeye ve karakterlere sahip animasyon izlemeyen çok şey kaçırır. Görsel kalite harici hiç bir eksiği yok.
The boys son sezona kadar belki 2. sırayı zorlayabilecek bir dizi idi ancak son sezon çok vasat idi.
Rick and morty ise izlediğim en iyi animasyon yapımıdır o yüzden listeye koymak istedim.

Eğer hiç anime izlemediysen attack on titandan başla önyargılarını kırar bende öyle olmuştu , kesin izle diyebileceğim o var.

The walking ilk 6 7 sezon deli gibi sardı en çok saran oydu ancak diğer sezonlar 0 heves ile izledim prison break sardı baya sıralayacak olursak
Twd
pb
bcs
bb
Ben breaking badi cok sevmem ama fena degildir. Twd hakkinda da negan kaynakli degil o iyi bir kotu karakter ama dizi nedense baya kotu olmaya basliyor o gelince. Benim icin negan 6. Sezonla dizi de bitmisti. Lost ve fringe siddrtle tavsiye ediyorum. Lost gibi bir seyi hayatta bir daha izleyecegimj sanmam.

Ben breaking badi cok sevmem ama fena degildir. Twd hakkinda da negan kaynakli degil o iyi bir kotu karakter ama dizi nedense baya kotu olmaya basliyor o gelince. Benim icin negan 6. Sezonla dizi de bitmisti. Lost ve fringe siddrtle tavsiye ediyorum. Lost gibi bir seyi hayatta bir daha izleyecegimj sanmam.
Bitirdiğim zaman yoğun duygularla savaşmaya mağruz bırakacak artık hüzündür sevinçtir ciddi boşluğa düşürecek bir şey lazım.
Siz feet under öneriyor çoğu kişi, finalinden 3 4 sene sonra bile aklıma gelince üzülürüm diyen var.

Bitirdiğim zaman yoğun duygularla savaşmaya mağruz bırakacak artık hüzündür sevinçtir ciddi boşluğa düşürecek bir şey lazım.
Siz feet under öneriyor çoğu kişi, finalinden 3 4 sene sonra bile aklıma gelince üzülürüm diyen var.
Dexter ı izle kesinlikle.

O da iyidir. Basla birine dostum fringe de aynisini yasamistim. Bilim kurgu seversen tabu

Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
6- Rick and morty

Düzenleme: işi rast gelsin forumda bir arkadaş Dizi nasıldır izlenir mi sorusuna karşılık tek cümlede dizinin finalinin spoilerini vermiş bende gördüm mr robot 4. Bölümdeydim eğer bunu okuyorsan kardeşim cansın 🤍
tamamen taraflı cevap ; supernatural

en iyi dizi prison breaktir. öneri olarakta dexter yada punisher a bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,348
Üyeler
196,938
Son üye
famen
Geri