İzlediğiniz En İyi Dizi Nedir? ve Bana Ne Önerirsiniz?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,722
İzlediğiniz en iyi dizi neydi ve neden?
Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
5- Mr robot (ilk 3 4 bölümü izledim eşcinsellik sahnelerinden sonra hevesim kaçtı ama hala ilgimi çeker Elliot felan.)
6- Rick and morty

Kesinlikle şunu izle dediğiniz bir dizi varmı? Güzel ders veren içine çeken dram gerilim olan? Six feet under izle pişman olmazsın diyor bir arkadaşım ama gündelik hayat dizisi gibi duruyor aşk meşk felan.

Düzenleme: işi rast gelsin forumda bir arkadaş Dizi nasıldır izlenir mi sorusuna karşılık tek cümlede dizinin finalinin spoilerini vermiş bende gördüm mr robot 4. Bölümdeydim eğer bunu okuyorsan kardeşim cansın 🤍

Son düzenleme:
Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
5- Mr robot (ilk 3 4 bölümü izledim eşcinsellik sahnelerinden sonra hevesim kaçtı ama hala ilgimi çeker Elliot felan.)
sons of anarchy ama dün başladığım vikingleri 9. bölüme geldi öğleden akşama kadar böyle giderse 1. olur

sons of anarchy ama dün başladığım vikingleri 9. bölüme geldi öğleden akşama kadar böyle giderse 1. olur
Hocam benim izlediklerim twd hariç heyecan vermedi hiç 3 4 günde tek oturuşta bitirdim hepsini yatalak kaldım 1 2 ay önce acaba ondan da olabilir:D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
  1. Sopranos
  2. KV
  3. X Files
  4. B99
  5. Klon Savaşları
  6. İT: Welcome to Derry
  7. Rick and Morty
anlık aklıma gelenler bunlar

Mr robot izlediğim en iyi dizi ve dizi kültürü olan birininde izlediği en iyi dizidir kesinlikle

Mr robot izlediğim en iyi dizi ve dizi kültürü olan birininde izlediği en iyi dizidir kesinlikle
Hocam iç monologlar felan olsun izlerken içine çekti ne yalan söyleyim ancak 2 hafta içinde hem Better call saul hemde breaking bad bitirince izlemek sıktı o eşcinselliği felan bahane edip bıraktım ama geri başlayada bilirim

1-) Breaking Bad & BCS. İkisini ayıramam benim için aynı diziler.
2-) Vikings (İskandinav mitine ilgiden)
3-) TWD
4-) Muhteşem Yüzyıl (Bu diziden sonra doğru düzgün tarihi dizi çekilmedi, yanlışlarını bilip de izlerseniz harika bir dizi)

The Mentalist var. Ben izlemedim ama başlayacağım.

İzlediğim en irezil diziydi hocam ya listeye bile koymadım 12 13 yaşında izlemiştim bölümler arası bağlantı arıyordum hikaye varmış gibi ortada ama yoktu :D
13 yaşında izleyip beğenmemen normal, yetişkin dizisi :kekw:

İzlediğim en iyi dizi yok
Hayatıma yön veren dizi : The O.C ( orijinal medcezir )
En çok sürükleyen dizi : From
En fevkalade dizi : The Sopranos

Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
6- Rick and morty

Kesinlikle şunu izle dediğiniz bir dizi varmı? Güzel ders veren içine çeken dram gerilim olan? Six feet under izle pişman olmazsın diyor bir arkadaşım ama gündelik hayat dizisi gibi duruyor aşk meşk felan.
the 100
travelers ( bu baya kafanı yakabilir ben ilk izlediğimde baya ne olduğunu anlamamıştım )
suits
the witcher
anime falanda izlersen anime olarakta bir kaç şey önerebilirim ben bunları sevdim güzel akıyorda şu anda aklıma gelmeyen şeylerde var

Geri