Transparan cap hiç sevmem ama diğerinin caplerini de beğenmedim. Elimdekilerden kullanacağım. Fr4 olayı nedir. Her rengi de fr4 plateli mi geliyorHayırlı olsun hocam, dark world siyah transparan keycapli olan model.
Fr4 plate dark world de yok hocam diğer renkte var. Fr4 biraz daha stabil oluyor pp plateye göre, switchler daha iyi oturuyor ama hissiyat anlamında aşırı büyük fark hissetmedim benTransparan cap hiç sevmem ama diğerinin caplerini de beğenmedim. Elimdekilerden kullanacağım. Fr4 olayı nedir. Her rengi de fr4 plateli mi geliyor
Bitti bile çoktan.Kendilerine ayırdıklarını stoklara eklemişler arkadaşlar, elinizi çabuk tutun.
Tam ben alıyordum onu siz almışsınızo kadar övgüye dayanamadık stok gelince baileys renginden çektim sayfayı yeniledim stok bitti dedi klavye de lazımdı güzel oldu konu için teşekkürler
Bitti bile çoktan.
O zaman ptesi değişim için ararım. Değişmezse de sıkıntı değil. Heryer klavye oldu evde. Ama alü kasaya karşı zaafım oluştu m1v5 ten sonra plastik pek kullanmak istemiyorumFr4 plate dark world de yok hocam diğer renkte var. Fr4 biraz daha stabil oluyor pp plateye göre, switchler daha iyi oturuyor ama hissiyat anlamında aşırı büyük fark hissetmedim ben
Stok yok hocam haziran başı yeniden gelir diyorlar.O zaman ptesi değişim için ararım. Değişmezse de sıkıntı değil. Heryer klavye oldu evde. Ama alü kasaya karşı zaafım oluştu m1v5 ten sonra plastik pek kullanmak istemiyorum![]()