- Reaksiyon skoru
- 5
Bugün itopyadan siyah bir hazır sistem aldım . Monitör , masa, klavye, mouse kaldı alınacak sizce beyaz mı almalıyım siyah mı
Aklıma gelince açıyorum görüp geçmek çok zor senin gibi eşşekler içincok dusunuyonuz mu bu konuları acmak ıcın
paran varsa beyaz çok yoksa siyah ama kişisel tercih sana bağlıBugün itopyadan siyah bir hazır sistem aldım . Monitör , masa, klavye, mouse kaldı alınacak sizce beyaz mı almalıyım siyah mı
hahahaha bana eşşek diyende renk soruyorAklıma gelince açıyorum görüp geçmek çok zor senin gibi eşşekler için
Kontrast iyidir, benimde siyah kasam var, ekipmanlarım beyaz, alacağın ekipmanların beyazı aynı fiyattaysa alabilirsin, monitörde siyah alabilirsin, çünkü beyaz modeller çok az.Bugün itopyadan siyah bir hazır sistem aldım . Monitör , masa, klavye, mouse kaldı alınacak sizce beyaz mı almalıyım siyah mı
elinin altında aktif kurulu sistemi olanlara fikir soruyorum biri der beyaz tozlanır diğeri der siyah tozlanır. Sanane ag tokat istiyon illahahahaha bana eşşek diyende renk soruyor![]()
bunu dusunemeycek kadar köylüsün işteelinin altında aktif kurulu sistemi olanlara fikir soruyorum biri der beyaz tozlanır diğeri der siyah tozlanır. Sanane ag tokat istiyon illa
Dünyadaki en çekilmez insan olabilirsin annene yazıkbunu dusunemeycek kadar köylüsün işte![]()
alacagın donun rengını de babana mı soruyon sen senın de babana yazık oglum gelıp bana alacagı donun rengını sordugnu dusunemıyorumDünyadaki en çekilmez insan olabilirsin annene yazık