Yardım Itopya Monitör Gelmedi

Reaksiyon skoru
8
Uygunsuz Dil
Ya bu itopyadan monitör almıştım 5gün önce kargoya verildi yazdılar hala kargoya bile vermemişler bunların yapacagı i şi s kyim valla çıldırttılar. Kasa geldi aldığım kasa çalışıyormu çalışmıyormu deneyemedim monitörüm yok. bu itopyayı nereye şikayet edebiliriz ya tilk olldum ben bunlara yalandan kargoladık diyorlar hainler.

Kargoda yazan ürünü iptal edemiyorum pazartesi arayıp iptal etsem çok uğraştırirlarmi bu itopya

Ya monitörü kargo sürecinde iptal etsinlerde parayı sonra geri alsamda olur bunlardan indirimli bile olsa bir şey almam daha
kanki o monitör sana gelcek ben kaç tane malzeme aldım itopyadan hepside geldi 3-5 gün içinde dhl'ye veriyorlar zaten relax bir firma kasmıyorlar çok ayrıca amazon hepsijet vb. servisi bekliyosun sen gibime geldi insanlar bayramda izin yapmasın mı hakları yokmu

kanki o monitör sana gelcek ben kaç tane malzeme aldım itopyadan hepside geldi 3-5 gün içinde dhl'ye veriyorlar zaten relax bir firma kasmıyorlar çok ayrıca amazon hepsijet vb. servisi bekliyosun sen gibime geldi insanlar bayramda izin yapmasın mı hakları yokmu
Bayram tatili henüz gelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasa gelmis monitör gelmemiş ona tilt olmuş

Ya görmüyormusun yazdığımı ben siparişi vereli 5 6 gün oldu, 20 sinde güya kargolamislar, ama yok kargo felan. aradım daha verilecek dediler cuma günü, onu bile vermemişler.

Bayram tatili henüz gelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasa gelmis monitör gelmemiş ona tilt olmuş
bayram tatili gelmemiş olabilir ama ellerinde ürün kalmasın diye çıkarmaya çalışıyor kargo firmaları bayramdan sonraya sarkabilme ihtimali olan kargoları kargoya vermiyorlar ki zarar görmesin itopya gibi firmalar övmek için söylemiyorum ama yani biraz detaylı düşünürseniz bence hak verilebilir

Bayram tatili bazı çalışma yerlerinde 9 gün bunuda unutmayalım özel sektör olabilir ama özel sektörde de 9 gün sağlayan firmalar mevcut itopyanın bu konuda ki tutumunu bilmiyorum

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
bu itopyadan kim alışveriş yapmış bugüne kadar ya harbi k ahpe bunlar a.q siparişi hala kargolamamışlar arayıncada kargo firması gelir alırsa diyorlar ahahaha kargoyu bekliyor bunlarda m k böyle bir firma nasıl iş yapıyor piyasada ilk ve son alışveriş bunlardan

Ya bu itopyadan monitör almıştım 5gün önce kargoya verildi yazdılar hala kargoya bile vermemişler bunların yapacagı i şi s kyim valla çıldırttılar. Kasa geldi aldığım kasa çalışıyormu çalışmıyormu deneyemedim monitörüm yok. bu itopyayı nereye şikayet edebiliriz ya tilk olldum ben bunlara yalandan kargoladık diyorlar hainler.
salı gunu de bayram tatılı carsamba gunu verırler cumartesıye elınde olur buyuk ıhtımalle

salı gunu de bayram tatılı carsamba gunu verırler cumartesıye elınde olur buyuk ıhtımalle
iptalde etmiyorlar, faturaladık bekliyor kargo alacak diyorl. lan 20sinde sisteme düşmüşsün kargolandı diye harbi tassak geçiyorlar.

Bu itopyamıdır nedir bunları nereye şikayet etsek işe yarar bu durumda hala üründen ses seda yok gelmesi en az 3 4 gün daha sürecektir paramı geri verseler başka monitör alacaktım iptalde etmediler. Bu siteden kim alışveriş yapiyor a.q dolandırıcı gibi iş yapıyorlar

Bu itopyamıdır nedir bunları nereye şikayet etsek işe yarar bu durumda hala üründen ses seda yok gelmesi en az 3 4 gün daha sürecektir paramı geri verseler başka monitör alacaktım iptalde etmediler. Bu siteden kim alışveriş yapiyor a.q dolandırıcı gibi iş yapıyorlar
Bayram tatili 9 gündü bu sürede kargo yerlerinin çoğu çalışmıyor maalesef, o yüzden dediğin 5 günün bir önemi yok tatil süresinin içinde olduğu için

Geri