Avrupalılar Neden Eve Ayakkabı ile Giriyor

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,710
Filmlerde dizilerde hep görüyoruz eleman dışarda karda toprakta debelenip eve giriyor yatağa kadar gelip orda çıkarıp yatağa giriyor. Çorabı çıkarıp yenisini giyeyim ayak hava alsın bir temiz suya tutalım yok. Sizin düşünceniz nedir?

otobüste bile ayakkabıya tahammülü olmayan milletimize acayip terso olay. ben de hep garipsedim ama sebebini merak etmemiştim. rahatsız edici.

Filmlerde dizilerde hep görüyoruz eleman dışarda karda toprakta debelenip eve giriyor yatağa kadar gelip orda çıkarıp yatağa giriyor. Çorabı çıkarıp yenisini giyeyim ayak hava alsın bir temiz suya tutalım yok. Sizin düşünceniz nedir?

Sadece filmlerde ve dizilerde zaten. Gerçekte böyle bir şey yok.

İngiltere'ye ve başka AB ülkelerine gittim böyle bir şey görmedim şahsen. Böyle girenler varsa da çok nadirdir.

Usta erasmus+'dayım tam da şimdi Hırvat arkadaşa sordum usta biz de ayakkabıyla girmiyoruz ya giren sayısı 2'yi geçmez dedi o biraz daha Amerikan işi,ondan önce başka bir Hırvat kız ve oğlanın odasını resepsiyona açtırdık anahtarı unutmuşlar,kız eve ayakkabıyla oğlan biraz şüphe etti benim gibi

Çoğu Avrupa ülkesini gezmiş biri olarak diyorum. Ayakkabı ile girme olayına hiç rastlamadım. Amerikada falan vardır belki ama yorum yapamayacağım gitmediğim için.

Avrupalılar pis insanlar, farenin mikrobun içinde yaşarlar. Temizliği Türklerden öğrenmişlerdir. Ayakkabıyla eve girme alışkanlıklarını değiştirememişler ama.

Bildigim kadariyla genelde Amerikada var Kanada'da ya yok ya da az plmasi lazim Avrupada bazi yerlerde olmasi lazm

Amerikalıların tembelliği yüzünden ayakkabılarını çıkarmıyorlar.

Kültür

Geri