❌İndirim Bitti! Fazeon X27f120qp 27" 2k 120hz Ips Monitör / Hb Satıcılı / 5099tl / Vakıfbank Visa 4599tl

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
497
Fazeon'un LG panel kullandığı modellerinden bir tanesi.

Teknik özellikler sayfasında 10 bit ve 2000:1 kontrast oranı belirtilmiş. Bu fiyattaki bir IPS panel için fazlasıyla iyi duran veriler. Yorumlarda konsollar için 120HZ VRR desteklediği belirtilmiş. Ayrıca pivot destekleyen bir standa sahip. Fiyat çok cazip, düzgün bir üretim kalitesi ile gelirse tadından yenmez. Üç sene garanti belirtilmiş.

Satıcısının HB olması, olası problemlerde iade ve değişim süreçleri için olumlu. Ziraat hariç tüm kartlara peşin fiyaıtna üç taksit mevcut.

Kaba, Agrasif veya Uygunsuz Dil
Adam gibi hepsiburada.com diye gerçek URL paylaştığın için ayrıca teşekkür ediyorum kıral
Ergenler uygulama linki paylaşıyorlar çalışmıyor deli ediyorlar :mad:
ergen dediğin adamlar hem indirimli ürünü bulup, hem buraya konu açıyorlar. dışardaysa adam zaten mecbur hepsiburada mobil linki atacak. sende bi zahmet oturduğu yerden erinme de , googleda ürün adını arat öyle gir. :D
beğenmiyorsan da sıcak fırsatları takip etme.

msi 180hz monitörün yanına alınır mı? 180hz den 120hz e çift ekran kullanımında geçerken bariz fark eder mi?

Fazeon'un LG panel kullandığı modellerinden bir tanesi.

Teknik özellikler sayfasında 10 bit ve 2000:1 kontrast oranı belirtilmiş. Bu fiyattaki bir IPS panel için fazlasıyla iyi duran veriler. Yorumlarda konsollar için 120HZ VRR desteklediği belirtilmiş. Ayrıca pivot destekleyen bir standa sahip. Fiyat çok cazip, düzgün bir üretim kalitesi ile gelirse tadından yenmez. Üç sene garanti belirtilmiş.

Satıcısının HB olması, olası problemlerde iade ve değişim süreçleri için olumlu. Ziraat hariç tüm kartlara peşin fiyaıtna üç taksit mevcut.

Fiyatına göre iyi fakat ölü piksel hayırlı olsun

buda var fiyat uygun alacamda seçemedim bir türlü

--vesa yokmuş vazgeçtim evde 3 tane f80 var kullanamadıktan sonra cacık etmez

Son düzenleme:

buda var fiyat uygun alacamda seçemedim bir türlü

--vesa yokmuş vazgeçtim evde 3 tane f80 var kullanamadıktan sonra cacık etmez
benim attığımda vesa var. hertz olarak da birinde 100 diğerinde 120 yazıyor ama internette onu da 100 olarak yazanlar olmuş, ikisi aynı panel olabilir.

yani konudaki fazeon ile H27T27 arasındaki karşılaştırmayı halen merak ediyorum

benim attığımda vesa var. hertz olarak da birinde 100 diğerinde 120 yazıyor ama internette onu da 100 olarak yazanlar olmuş, ikisi aynı panel olabilir.

yani konudaki fazeon ile H27T27 arasındaki karşılaştırmayı halen merak ediyorum
Bence LG panel, 10 bit ve 2000:1 kontrast olayı doğruysa Fazeon bu fiyata her anlamda üstün.

Kasa: Lian Li Lancool 217 INF Black E-ATX Mid-Tower
Anakart: MSI MAG B860 TOMAHAWK WIFI Intel B860 Soket 1851 DDR5 9200Mhz (OC) M.2
GPU: ASUS DUAL GeForce RTX 5070 12GB OC Edition DUAL
CPU: Intel Core Ultra 7 270K Plus
RAM: Patriot Viper Venom 2x16 GB 6000 MHz CL30 RAM
SSD: Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB
Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE
PSU: Raijintek Cratos 850 W 5200

Sistemim var clo3d ve adobe uygulamaları kullanıyorum orada kıyafet tasarımları vs yapıyorum bu sisteme hangi monitörü tavsiye edersiniz

Geri